Logeertip Thailand: InterContinental Phuket Resort

Moderne luxe in harmonie met de Thaise tradities, daarvoor staat het InterContinental Phuket Resort. Dit resort is een luxe toevluchtsoord op het eiland Phuket met elegant ingerichte kamers en villa’s, gelegen in een oase van rust. Het is de ideale uitvalsbasis voor de ontdekking van het wondermooie Phuket.

Luxe en traditie

Het spectaculaire uitzicht op de Andamanse Zee en het weelderige uitzicht op de bergen onderscheiden het InterContinental Phuket resort van de rest. Vanaf het hotel heb je directe toegang tot Kamala Beach, het wereldberoemde strand in Phuket. Je komt er heerlijk tot rust tussen de bomen of in het helderblauwe water.

Tijdens een diner van wereldklasse of een heerlijke wellness geniet je van het beste wat Phuket te bieden heeft op het domein zelf. De luxueuze accommodaties zijn gelegen te midden van betoverende verzorgde tuinen met een privé lagune.

Ontdek InterContinental & Phuket

Geniet van de relaxte sfeer bij InterContinental en de talloze facetten van Phuket, van rustige sereniteit tot verrukkelijke keuken. Elk aspect van InterContinental Phuket combineert perfect het traditionele Thaise erfgoed en wereldberoemde gastvrijheid met modern design.

Dit vakantieoord aan zee is perfect voor jouw unieke reis naar Phuket, van het verkennen van de culturele rijkdommen van het eiland tot ontspannen op een idyllische locatie.

Club InterContinental

De InterContinental Club bestaat uit een fantastische lounge en zwembad, gelegen vlakbij het strand en beschikt over een adembenemend panoramisch uitzicht op de zonsondergang van Kamala Beach. Dit is dé perfecte plek om te genieten van een heerlijk diner of drankjes in de bar.

Laat het smaken

Van nieuwe ontdekkingen tot gekende gerechten, dompel jezelf onder in een scala van samengestelde smaken. Ontdek de smaken en texturen van de lokale keuken, in een nieuw jasje gestoken en vers bereid met duurzaam geproduceerde lokale en regionale ingrediënten.

Geniet van een selectie van internationale gastronomische gerechten in een elegante, op de markt geïnspireerde setting of geniet van verrukkelijke lichte hapjes en ambachtelijke cocktails in de strandbar.

Spa & Wellness

De Sati Spa & Wellness biedt unieke behandelingen geïnspireerd door lokale tradities en vooral aloude natuurlijke remedies. Het paviljoen beschikt over acht behandelkamers en gebruikt alleen natuurlijke producten en op maat gemaakte lokale bloemen geurende oliën

Gefascineerd door deze bestemming?

Als Azië-specialist maken we graag jouw droomreis op maat. Contacteer ons voor een afspraak.

Boek jouw droomreis

Misschien is dit ook interessant voor jou?

alle artikels