Arctica

Arctica is het gebied rond de Noordpool, inclusief het noordelijke deel van de Atlantische Oceaan, de Noordelijke IJszee en landmassa's zoals Groenland, Canada, Rusland en delen van Scandinavië. Het staat bekend om de extreme kou, bevroren landschappen en unieke ecosysteem, waaronder ijsberen, walrussen, zeehonden, walvissen en vogelsoorten.

Bestemmingen in Arctica

Groenland

Groenland, gelegen tussen de Noordelijke Atlantische Oceaan en de Noordelijke IJszee, is het grootste eiland ter wereld en een autonoom gebied binnen het Koninkrijk Denemarken. Het wordt gekenmerkt...

ontdek meer

Laten we samen je droomreis bedenken

kom langs voor een persoonlijke babbel

Start met een afspraak

Vertel ons in een persoonlijk gesprek hoe jij je reis wil beleven. Vul eerst het contactformulier in of bel. We zetten al de koffie klaar.

Krijg een reisvoorstel op maat

Na 1 keer samenzitten, gaat je travel designer aan de slag. Je krijgt vrijblijvend een uitgewerkt en persoonlijk reisvoorstel. We verfijnen dat tot het helemaal is wat jij wil.

Boek daarna eenvoudig

Bestemming perfect? Activiteiten perfect? Logies perfect? Boek dan eenvoudig via je persoonlijke online klantenzone. Daar vind je ook al je reisdocumenten, overal ter wereld toegankelijk.

maak een afspraak