Groenland

Arctica Groenland

Groenland, gelegen tussen de Noordelijke Atlantische Oceaan en de Noordelijke IJszee, is het grootste eiland ter wereld en een autonoom gebied binnen het Koninkrijk Denemarken. Het wordt gekenmerkt door zijn dramatische landschappen, waaronder uitgestrekte ijskappen, diepe fjorden, bergachtige terreinen en gletsjers. Groenland herbergt een uniek ecosysteem, met een verscheidenheid aan wilde dieren, waaronder ijsberen, walvissen, zeehonden, rendieren en een overvloed aan zeevogels. Het heeft ook een rijke culturele geschiedenis, met de Inuit-bevolking als de inheemse bewoners die al eeuwenlang in dit barre maar prachtige landschap leven.

Beste Reisperiode

J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

De tijd in Groenland

Het weer in Groenland

28°
ontdek meer

Laten we samen je droomreis bedenken

kom langs voor een persoonlijke babbel

Start met een afspraak

Vertel ons in een persoonlijk gesprek hoe jij je reis wil beleven. Een luxe vakantie of toch een vleugje avontuur? Vul eerst het contactformulier in of bel. We zetten al de koffie klaar.

Krijg een reisvoorstel op maat

Na 1 keer samenzitten, gaat je travel designer aan de slag voor jouw droomreis. Je krijgt vrijblijvend een uitgewerkt en persoonlijk reisvoorstel. We verfijnen dat tot het helemaal is wat jij wil.

Boek daarna eenvoudig

Bestemming perfect? Activiteiten perfect? Logies perfect? Boek dan eenvoudig via je persoonlijke online klantenzone. Daar vind je ook al je reisdocumenten, overal ter wereld toegankelijk.

maak een afspraak