Ben jij de TRAVEL DESIGNER die we zoeken?

Heb jij échte passie voor je vak als ‘Travel Designer’? Ben jij de immer nieuwsgierige reiziger die steeds op zoek gaat naar nieuwe, unieke belevingen voor je klanten? Beschik je over een grote dosis empathie om je in te leven in de klant en aan te voelen welke reisbeleving het beste bij hem past? Ben je een creatieveling die ervan houdt om telkens opnieuw op zoek te gaan naar die reis op maat die perfect aansluit bij de wensen, voorkeuren en interesses van je klant? Ga je met de glimlach de ‘extra mile’ om je klant een uitzonderlijke service te bieden? Zet je graag de puntjes op de ‘i’ en zou je jezelf als punctueel omschrijven?

Dan ben je vast en zeker de nieuwe enthousiaste collega die we zoeken om ons team bij BEST OF TRAVEL te versterken!

__WIE ZIJN WE? __ BEST OF TRAVEL is veel meer dan een klassiek reiskantoor. Wij staan vooral bekend voor ons maatwerk! Wij bieden de hele wereld onder één dak! Naast alle gangbare touroperators, hebben wij ook een aantal eigen brochures onder de merknamen Aussie Tours, Africa Tours, Latin Tours en Asia Tours. Wij zijn een dynamisch, sterk familiebedrijf met 40 jaar kwaliteitstraditie. Ons team bestaat uit 15 mensen met eenzelfde passie voor reizen. Samen hebben wij bijna 200 jaar reiservaring die we graag delen met onze klanten. Zoveel mogelijk mensen ontroeren met unieke reiservaringen: dàt is de drijvende kracht achter BEST OF TRAVEL!

Om ons team te versterken, zoeken wij een ervaren en gepassioneerde TRAVEL DESIGNER.

FUNCTIE: - Advies verlenen aan de klant tijdens kantoorbezoek, via telefoon of email - Opmaken van reizen op maat, wereldwijd (zowel Europa alsook verre bestemmingen) - Reserveren van vluchten (Amadeus) en landarrangementen - Opvolgen van dossiers voor, tijdens en na de reis

PROFIEL: - Houder van een A1 diploma toerisme of hoger (of sterke passie voor het reizen) - Minimum 2 jaar ervaring in een reiskantoor vereist - Ruime reiservaring is een must (zowel in Europa alsook op verre bestemmingen) - Over de nodige dosis empathie beschikken - Commercieel talent en service gericht - Creativiteit aan de dag leggen - Sterk scoren op administratief vlak - Zelfstandig en punctueel kunnen werken - Stressbestendig zijn - Dynamisch - Goed in team kunnen werken - Wonen in de omgeving van Roeselare

AANBOD: - Je komt terecht in een stevig en dynamisch familiebedrijf - Informele werksfeer en grote betrokkenheid - Je werkt in een sterk team met passie voor reizen - Een gevarieerde job met ruimte voor creativiteit en zelfstandigheid - Veel boeiende contacten en ruimte tot zelfontplooiing - Ons modern kantoor is makkelijk bereikbaar en biedt een aangename werkomgeving - Een competitief salaris met extralegale voordelen

INTERESSE? Geïnteresseerde kandidaten mailen hun cv naar Best of Travel via els@bestoftravel.be, ter attentie van Mevr. Els Verhoest. Telefonisch contact mogelijk via 051/70 05 16. Discretie verzekerd.

Per post:

BEST OF TRAVEL T.a.v. Els Verhoest Koestraat 187 8800 ROESELARE

Laten we samen je droomvakantie bedenken

kom langs voor een persoonlijke babbel

Start met een afspraak

Vertel ons in een persoonlijk gesprek hoe jij je reis wil beleven. Vul eerst het contactformulier in of bel. We zetten al de koffie klaar.

Krijg een reisvoorstel op maat

Na 1 keer samenzitten, gaat je travel designer aan de slag. Je krijgt vrijblijvend een uitgewerkt en persoonlijk reisvoorstel. We verfijnen dat tot het helemaal is wat jij wil.

Boek daarna eenvoudig

Bestemming perfect? Activiteiten perfect? Logies perfect? Boek dan eenvoudig via je persoonlijke online klantenzone. Daar vind je ook al je reisdocumenten, overal ter wereld toegankelijk.

maak een afspraak