Best of Travel in Steps Exclusive N°II

Best of Travel en het magazine Steps Exclusive hebben voor het tweede jaar op rij de handen in elkaar geslagen. Wij weten namelijk als geen ander dat er momenten zijn waarbij alleen het beste en het mooiste goed genoeg is. Luxe betekent immers voor iedereen iets anders en uit zich op tal van manieren, of het nu gaat om proeven van de mooie dingen in het leven of om het beleven van unieke ervaringen. Een prachtige droomreis naar een exclusieve bestemming? Bij Best of Travel ben je aan het juiste adres. Contacteer ons op 051/700.516 voor jouw droomreis op maat.

Laten we samen je droomvakantie bedenken

kom langs voor een persoonlijke babbel

Start met een afspraak

Vertel ons in een persoonlijk gesprek hoe jij je reis wil beleven. Vul eerst het contactformulier in of bel. We zetten al de koffie klaar.

Krijg een reisvoorstel op maat

Na 1 keer samenzitten, gaat je travel designer aan de slag. Je krijgt vrijblijvend een uitgewerkt en persoonlijk reisvoorstel. We verfijnen dat tot het helemaal is wat jij wil.

Boek daarna eenvoudig

Bestemming perfect? Activiteiten perfect? Logies perfect? Boek dan eenvoudig via je persoonlijke online klantenzone. Daar vind je ook al je reisdocumenten, overal ter wereld toegankelijk.

maak een afspraak