Nieuw: workshops reisfotografie

Zit fotograferen je in het bloed? En wil je na elke bocht opnieuw een foto nemen? Dan heb jij duidelijk de lens op de juiste plaats. Maar wat met de kwaliteit van je foto’s? Denk je (voldoende) aan de lichtinval, de compositie of het onderwerp? Ook al ben je een beginnend fotograaf of heb je al wat meer ervaring, toch kan het altijd beter. Fotograaf Tom Linster deelt dan ook graag zijn kennis in diverse workshops reisfotografie met een sterke focus op natuur, landschappen en macro. Gaande van korte sessies tot volle dagen en vaak ook buitenshuis in prachtige omgevingen zoals het Heuvelland.

Benieuwd naar al onze workshops? Bekijk ze dan hier.

Laten we samen je droomvakantie bedenken

kom langs voor een persoonlijke babbel

Start met een afspraak

Vertel ons in een persoonlijk gesprek hoe jij je reis wil beleven. Vul eerst het contactformulier in of bel. We zetten al de koffie klaar.

Krijg een reisvoorstel op maat

Na 1 keer samenzitten, gaat je travel designer aan de slag. Je krijgt vrijblijvend een uitgewerkt en persoonlijk reisvoorstel. We verfijnen dat tot het helemaal is wat jij wil.

Boek daarna eenvoudig

Bestemming perfect? Activiteiten perfect? Logies perfect? Boek dan eenvoudig via je persoonlijke online klantenzone. Daar vind je ook al je reisdocumenten, overal ter wereld toegankelijk.

maak een afspraak