Travel designer Riet op ontdekking in Kenia

Het Samburu National Reserve treffen we aan ten noorden van Nairobi en ligt in het woongebied van de kleurrijke Samburu stam. Je kan er een aantal zeldzame dieren spotten die nergens anders te zien zijn in dergelijke hoeveelheden. En ja hoor, we hebben ze gevonden: de Samburu Five! De Grevy zebra met zijn typisch witte buik, de Somali giraf met zijn unieke print, de Beisa oryx die alleen ten noorden van de evenaar gezien kan worden, de sierlijke langnek antilope en de Somali struisvogel die verschilt door zijn blauwgrijze nek.

We logeerden in het Elephant Bedroom Camp aan de Ewaso Ngiro rivier waar de olifant ons kwam bekijken i.p.v. omgekeerd! De Ewaso Ngiro rivier is omzoomd met grote acacia’s, vijgenbomen en palmen die schaduw bieden aan het wild dat naar het water trekt. Olifanten zoeken er rust en verkoeling in de ondiepe gedeeltes van de rivier en van tijd tot tijd kan je hele kuddes zien baden.

Wil jij ook zo’n adembenemende ervaring beleven? Klik dan hier voor meer inspiratie.

Laten we samen je droomreis bedenken

kom langs voor een persoonlijke babbel

Start met een afspraak

Vertel ons in een persoonlijk gesprek hoe jij je reis wil beleven. Vul eerst het contactformulier in of bel. We zetten al de koffie klaar.

Krijg een reisvoorstel op maat

Na 1 keer samenzitten, gaat je travel designer aan de slag. Je krijgt vrijblijvend een uitgewerkt en persoonlijk reisvoorstel. We verfijnen dat tot het helemaal is wat jij wil.

Boek daarna eenvoudig

Bestemming perfect? Activiteiten perfect? Logies perfect? Boek dan eenvoudig via je persoonlijke online klantenzone. Daar vind je ook al je reisdocumenten, overal ter wereld toegankelijk.

maak een afspraak