Travel designers Heidi en Lindsay ontdekken Hawaii

Aloha, ooit al gedacht aan Hawaii als reisbestemming? De eilanden van Hawaii bieden elke reiziger een heerlijke vakantie!

Oahu, Maui, Kauai, Molokai en Big Island laten je kennismaken met een subtropische klimaat, weelderige bloemenpracht, vulkanisch zwarte stranden, ruige kliffen, groene bossen, kleurrijke canyons, een prachtige onderwaterwereld, regenbogen, klaterende watervallen en zoveel meer. Hawaii laat je niet onberoerd. Door de vele extremen in wat je ziet, is dit een absolute topbestemming voor reizigers die houden van een grote brok natuur.

TIP VAN ONZE COLLEGA’S “Tijdens onze trip op Hawaii deed elk hoekje, elke bocht, elk uitzicht ons zó genieten. Het was werkelijk prachtig! Eén van de (letterlijke) hoogtepunten is genieten van de zonsondergang vanop de top van de Mauna Kea vulkaan op Big Island. Het is er ijzig koud, maar het magnifieke schouwspel van de ondergaande zon dat gevolgd werd door een heldere, duizelingwekkende sterrenhemel is een unieke ervaring. Dit hoort zeker op jouw bucket list.

ISLAND HOPPING De perfecte manier om Hawaii te ontdekken. Eilanden combineren is de ideale manier om Hawaii te bezoeken, want elk eiland heeft zijn eigen karakter en schoonheid. Op 3 weken tijd kan je de eilanden Oahu, Kauai, Maui en Big Island combineren. Je kan de eilanden perfect bereizen per huurwagen, zo reis je in alle vrijheid. Op Oahu kun je de site van Pearl Harbor bezoeken of gaan snorkelen bij Hanauma Bay. Op Kauai is een helikoptervlucht over de Na’Pali Coast echt de moeite! Ook de indrukwekkende Waimea Canyon moet je gezien hebben. In Maui moet je naar het hoogste punt van het eiland gaan: de Haleakala die de grootste, slapende vulkaan ter wereld is. Hier kun je proberen de zonsopgang mee te maken. Op Big Island bieden de zwarte rotsen aan de Kona kust een scherp contrast met het donkerblauw van de oceaan, het lichtblauw van de lucht en het groen van de vegetatie.

Je valt dus werkelijk van de ene verbazing in de andere, perfect voor ‘nature lovers’. De eilandencombinaties zijn eindeloos. Afhankelijk van de tijd die je hebt en je interesses werken Lindsay en Heidi met plezier een reis op maat voor je uit.

WANDELEN OP KAUAI De ‘canyon trail’ in Waimea Canyon. Als je fan bent van een intensieve wandeling, dan is de canyon trail op Kauai iets voor jou. Je mag rekenen op een 2 à 3 uur tijd aangezien het pad behoorlijk steil is. Maar deze kuitenbijter brengt je wel langs hele mooie uitzichtpunten en door het tropische woud. Als beloning kun je op het einde een plons nemen aan de waterval. Heerlijk!

Sta je te popelen om dit zelf te beleven? Klik dan hier voor meer inspiratie.

Laten we samen je droomreis bedenken

kom langs voor een persoonlijke babbel

Start met een afspraak

Vertel ons in een persoonlijk gesprek hoe jij je reis wil beleven. Vul eerst het contactformulier in of bel. We zetten al de koffie klaar.

Krijg een reisvoorstel op maat

Na 1 keer samenzitten, gaat je travel designer aan de slag. Je krijgt vrijblijvend een uitgewerkt en persoonlijk reisvoorstel. We verfijnen dat tot het helemaal is wat jij wil.

Boek daarna eenvoudig

Bestemming perfect? Activiteiten perfect? Logies perfect? Boek dan eenvoudig via je persoonlijke online klantenzone. Daar vind je ook al je reisdocumenten, overal ter wereld toegankelijk.

maak een afspraak