Arabische Emiraten

Azië Arabische Emiraten

De Verenigde Arabische Emiraten staan vooral bekend om zijn twee grootste steden, Dubai en Abu Dhabi, die jaarlijks miljoenen bezoekers trekken. Je kan er de moderne en prachtige Arabische architectuur bewonderen, de geschiedenis en cultuur van het emiraat ontdekken, zwemmen met dolfijnen, op een kameel rijden in de woestijn, genieten van een dag in het waterpark, een luchtballonavontuur meemaken en nog veel meer. Dubai, een regionaal zakencentrum dat bekend staat om zijn strakke wolkenkrabbers, is de thuisbasis van het grootste gebouw ter wereld: de Burj Khalifa.

Beste Reisperiode

J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

De tijd in Abu Dhabi

Het weer in Abu Dhabi

28°
ontdek meer

Hoogtepunten in Arabische_Emiraten

Abu Dhabi

Van brandende woestijn, zalige natuur, prachtige architectuur, islamitische culturele pracht tot het hele jaar door zonneschijn, de multiculturele stad Abu Dhabi biedt voor elk wat wils, ongeacht leeftijd en interesses. In Abu Dhabi is alles spannend, boeiend en vermakelijk.

ontdek onze reizen

Dubai

Prachtige, glanzende wolkenkrabbers, ultramoderne gebouwen, prachtige stranden en zandduinen, lekker eten, fantastische accommodatis, winkelen in Dubai Mall en adrenaline gevulde ervaringen maken Dubai tot een fantastische bestemming vol uiteenlopende mogelijkheden.

ontdek onze reizen

Laten we samen je droomreis bedenken

kom langs voor een persoonlijke babbel

Start met een afspraak

Vertel ons in een persoonlijk gesprek hoe jij je reis wil beleven. Vul eerst het contactformulier in of bel. We zetten al de koffie klaar.

Krijg een reisvoorstel op maat

Na 1 keer samenzitten, gaat je travel designer aan de slag. Je krijgt vrijblijvend een uitgewerkt en persoonlijk reisvoorstel. We verfijnen dat tot het helemaal is wat jij wil.

Boek daarna eenvoudig

Bestemming perfect? Activiteiten perfect? Logies perfect? Boek dan eenvoudig via je persoonlijke online klantenzone. Daar vind je ook al je reisdocumenten, overal ter wereld toegankelijk.

maak een afspraak