Argentijns maatwerk

Bij Best of Travel zien we de feedback van klanten als een cadeau. We nemen het aan, pakken het uit en doen er wat mee. En vaak doet de feedback ook iets met ons, namelijk ons trots maken op ons werk. Onze passie overbrengen naar onze klanten is voor ons dan ook van het allergrootste belang.

B-E-D-A-N-K-T. Aan iedereen die ons het vertrouwen geeft om z’n reiservaring samen te stellen.

B-E-D-A-N-K-T. Voor de vele complimenten die we hiervoor mogen ontvangen.

B-E-D-A-N-K-T. Om ons mee te laten genieten van jullie ervaringen mét prachtige foto’s.

Beleef hieronder de reis van Loriana en Marlo naar Argentinië mee vanaf de eerste rij!

Onze reis werd meer dan perfect geregeld door het team van Best of Travel. Ze boden ons absoluut geen kant-en-klaar standaardpakket aan en werkten een reis uit volledig op onze maat.

Vooraleer er een voorstel werd uitgewerkt namen ze uitgebreid de tijd om te luisteren naar hoe onze ideale vakantie eruit zou zien. Daarnaast stelden ze ook de juiste vragen om er achter te komen waarom we bepaalde dingen wilden zien of waarom niet. Met al onze input stelde het team van Best of Travel een zeer geschikt reisvoorstel op, echt gemaakt op maat van onze voorkeuren en wensen.

In de aanloop naar en de planning van de reis werd alles zeer duidelijk en tijdig met ons gecommuniceerd. Dankzij een superhandig en persoonlijk platform dat door Best of Travel voor ons werd ingericht, hadden we 1 centrale plek waar al onze documenten en nuttige info in terug te vinden waren. Daarnaast kregen we regelmatig nuttige tips voor vertrek (wat in te pakken, welke reisstekker heb je nodig,…).

Eens wij in Argentinië toekwamen, konden wij dankzij de feilloze organisatie zorgeloos genieten van deze topbestemming. Overal werden we vriendelijk onthaald door een lokale gids. De binnenlandse vluchten die we tijdens onze reis moesten nemen waren zo goed gepland dat wij alle hoogtepunten van Argentinië hebben kunnen doen op slechts 2 weken tijd en dit op een ideaal tempo zonder al te gehaast/gestrest te moeten reizen.

Overal kregen we enorm vriendelijke lokale gidsen toegewezen. We hebben een 7-tal hotels gehad doorheen heel de reis. Alle hotels waren steeds kraaknet. Het interieur van de hotels was misschien niet altijd even modern, maar dit lijkt eigen te zijn aan Argentinië. We merkten wel dat Best Of Travel steeds het beste hotel in de regio voor ons had uitgekozen. En steeds hadden onze hotels een perfecte, centrale ligging zodat we ‘s avonds zorgeloos te voet de stad in konden trekken om een hapje te gaan eten.

Kortom, we zijn heel erg tevreden over onze reis. We hadden het zelf nooit beter kunnen regelen. We zijn nu enkele weken terug in het land en hebben Best of Travel al meteen bij verschillende vrienden en bij onze familie aanbevolen.

Jouw eigen reis op maat?

Onze Travel Designers staan steeds paraat om tijdens een verkennend gesprek naar jouw wensen en voorkeuren te luisteren. Zo stellen we dé perfecte reis op maat voor jou samen.

Contact opnemen

Misschien is dit ook interessant voor jou?

alle artikels