Best of Travel Collector's Item

Het eerste Best of Travel inspiratieboek is een feit! Reisjournalist Gerrit Op de Beeck, van opleiding fotograaf, reist al meer dan 35 jaar de wereld rond, ondertussen goed voor 135 bezochte landen, meer dan 1750 verschillende hotels, en zeven reizen rond de wereld –zowel in westelijke als oostelijke richting. Veel van zijn avonturen kregen vorm samen met het team van Best of Travel.

In dit boek brengen we een ode aan onze wondere wereld. Het is die wereld die zorgt voor onze eeuwige drang om te blijven ontdekken. Het is ook die wereld die ons beloont met onvergetelijke ‘moments & memories’.

In zeven uiteenlopende reportages nemen we je mee naar 7 uithoeken van de wereld. Elke bestemming met z’n eigen karakter en eigen verhaal.

Dit boek is de eerste editie van een tweejaarlijks collector’s item.

Dit inspiratieboek is een uitgave van Best Of Travel in samenwerking met Gerrit Op de Beeck voor concept, teksten en fotografie. Pascal Cools verzorgde de vormgeving en Antilope De Bie Printing verzorgde afwerking en druk.

Teksten en foto’s, net als de vormgeving en het concept van dit magaboek, zijn beschermd. Dit magabook draagt het FSC keurmerk. Het FSC keurmerk garandeert een verantwoorde herkomst uit duurzaam beheerde bossen en/of recyclage.

Geïnteresseerd?

Wil jij graag een exemplaar van het collectors item? Klik hieronder om jouw boek te bestellen.

Bestel mijn exemplaar

Misschien is dit ook interessant voor jou?

alle artikels