Dubbel jubileum in 2020

Vandaag is een hele speciale dag voor Best of Travel. Het was op 15 oktober 1980 dat Gisèle Decorte, de mama van zaakvoerder Els Verhoest, de grondslag legde voor wat we vandaag zijn. Zaakvoerder Els vertelt…

“Vanuit een klein kantoortje bij haar thuis, gewapend met een telefoon en een typmachine, was zij één van de pioniers in Vlaanderen om als reisagent aan de slag te gaan. 40 jaar later ben ik ‘als dochter van’ bijzonder dankbaar en trots dat ik Best of Travel heb zien uitgroeien tot een betrouwbaar en gerespecteerde reisorganisator, gespecialiseerd in individuele reizen op maat naar alle 7 continenten. Heel toevallig sta ik dit jaar ook 25 jaar aan het roer en vieren we eigenlijk een dubbel jubileum.

Wie en wat we vandaag zijn, zou nooit mogelijk geweest zijn zonder jouw blijvend vertrouwen. Het was een eer voor ons om de laatste 4 decennia jouw droomreizen op maat te mogen waarmaken. We kijken er ook naar uit om dat nog vele jaren met passie te mogen doen in de toekomst.

Inderdaad, ongeacht de impact van Covid-19 op de reissector, is Best of Travel op vandaag sterk gewapend om deze storm te doorstaan. Ik hoop, samen met jou, dat de Covid-19 testen binnenkort massaal zullen aanwezig zijn op de luchthavens en dat het vaccin snel beschikbaar zal zijn.

We weten dat velen onder jullie staan te popelen om terug nieuwe bestemmingen te kunnen ontdekken en beleven. Weet dat ons team, met 40 jaar ervaring en expertise, voor je klaarstaat om je een veilige en onbezorgde reis te waarborgen en je te gidsen doorheen het web van constant wijzigende reisbeperkingen en overheidsadviezen.

Wij geloven in een mooie toekomst voor het reizen, samen met jou.”

Benieuwd naar ons verhaal?

Klik hier als je een blik wil op de voorbije 40 jaar.

Historiek

Misschien is dit ook interessant voor jou?

alle artikels