Logeertip Tanzania: The Highlands by Asilia

De Ngorongoro Conservation Area, gelegen in het noorden van Tanzania, is de thuisbasis van één van de meest spectaculaire safaribelevingen op het Afrikaanse continent.

Ngorongoro krater

De beroemde Ngorongoro krater is één van de natuurwonderen en werelds grootste, inactieve vulkanische caldera. Deze kwam zo’n twee tot drie miljoen jaren geleden tot stand en heeft een doorsnede van 17 kilometer bij 21 kilometer. Ongeveer 25.000 dieren leven in deze krater waaronder leeuwen, zwarte neushoorns, olifanten en giraffen.

Logeertip: The Highlands by Asilia

Het bekroonde ‘The Highlands by Asilia’ camp biedt slechts 8 koepelvormige suites, bestaande uit canvas en glas, en is gelegen nabij de Olmoti vulkaan. Je zou denken dat het camp afgelegen ligt, maar niets is minder waar, want Ngorongoro ligt binnen handbereik. ’s Avonds geniet je bij het kampvuur van een glas wijn en de magische omgeving. Een wildernissafari voelde nog nooit zo hedendaags en stijlvol aan.

Het uitzicht vanuit je bed is fantastisch.

Zou jij willen relaxen in deze hot tub?

Of liever rustig een boek lezen in de gezellige lounge?

Ook ontbijten was nog nooit zo spectaculair.

Veel te zien en te doen

Ga tijdens een safari op verkenning in de krater en pauzeer voor een speciale lunch in de bush. Wandel de Olmoti vulkaan op, daal neer naar het Empakaai kratermeer waar je flamingo’s kunt spotten of bezoek een lokaal dorp om meer te leren over de Maasai cultuur.

Wil je meer weten over deze fascinerende bestemming? Bekijk dan hier een mogelijke reis ter inspiratie.

Voorbeeldreis Tanzania

Gefascineerd door deze bestemming?

Als Afrika-specialist maken we graag jouw droomreis op maat. Contacteer ons voor een afspraak.

Boek jouw droomreis

Misschien is dit ook interessant voor jou?

alle artikels