NIEUW! Ingecheckt met Gerrit Op de Beeck

Reisjournalist Gerrit Op de Beeck, van opleiding fotograaf, reist al meer dan 35 jaar de wereld rond, ondertussen goed voor 135 bezochte landen, meer dan 1750 verschillende hotels, en zeven reizen rond de wereld –zowel in westelijke als oostelijke richting.

Exclusief voor Best of Travel schrijft deze winnaar van de Gouden Pen voor Reisjournalistiek voortaan maandelijks een column over wat hem allemaal fascineert in de wijde wereld. Met scherpe blik en open geest maakt hij kanttekeningen bij wat hem opvalt en/of beroert, raakt hij trends aan en doorprikt hypes, maar savoureert hij vooral al het mooie wat onze planeet te bieden heeft. En dit te land, ter zee en in de lucht. Van Longyearbyen (Spitsbergen) tot Woolloomooloo (Australië), van Ushuaia (Argentinië) tot Ulaanbaatar (Mongolië). En uiteraard maakt hij er enkele foto’s bij, meestal in zwart-wit, soms in kleur.

In de eerste column, die op donderdag 24 februari 2022 gepubliceerd wordt, neemt hij ons mee naar de stofferige Zuid-Afrikaanse wegen van het hinterland rond Kaapstad. Eens u daar ingecheckt bent, dient u dat gebied te pellen als een ui!

Happy landings!

Lees meer columns

Misschien is dit ook interessant voor jou?

alle artikels