Op verre reis in huidige tijden? Jazeker!

Zelfs in huidige tijden zoeken onze klanten het avontuur op in verre oorden. Deze zomer reisden tal van onze klanten richting Afrika en beleefden ze de tijd van hun leven. Een van die verhalen lees je hier…

Familie Vandenhende reisde begin augustus af naar Zuid-Afrika en keerde laaiend enthousiast terug.

“Wat een belevenis! Onze reis naar Zuid-Afrika was zondermeer onvergetelijk. We mochten na een jaar uitstel op 1 augustus ein-de-lijk vertrekken naar Zuid-Afrika en zijn teruggekeerd met herinneringen voor het leven.

De ontvangst en het eten van alle lodges vielen prima in de smaak; van de glamping in Hoedspruit, de schitterende lodges in het Balule Private Game Reserve, tot de prachtige Three Tree Hill lodge in de Drakensbergen.

De uitzichten van de panoramaroute bij de Blyde River stonden nog maar pas op ons netvlies gebrand of we mochten al proeven van de eerste safari’s met onze stoere ranger. En jawel: in zes safari’s verspreid over 3 parken hadden we het geluk de Big 5 van heel dichtbij te bewonderen. Maar de jagende wildehonden, puppy-hyena’s, grazende zebra’s, drinkende giraffen, en badende hippo’s, krokodillen en walvissen maakten net zoveel indruk. Ook Piet Retief, en de stranden, fauna en flora van St Lucia en Durban waren een voltreffer.

Overal voelden we ons (corona)veilig én heel welkom bij de hartelijke Zuid-Afrikanen. Van de vriendelijke tankbedienden tot de kinderen van het lokale schooltje dat onze zak balpennen en stiften heel graag in ontvangst namen. “There is no such thing as a small gift,” zei de directeur.

Deze reis koesteren we als een heel groot cadeau. Dankjewel aan het team van Best Of Travel voor de zorgeloze reis van ons leven!”

Geïnspireerd door dit verhaal?

Als Afrika-expert maken we graag jouw reis op maat. Contacteer ons voor meer informatie.

boek jouw droomreis

Misschien is dit ook interessant voor jou?

alle artikels