Overnachten in de pure natuur in Nieuw-Zeeland

Ben je op zoek naar een pure natuurervaring? Wil je je eens volledig laten onderdompelen in het Nieuw-Zeelandse landschap? Dan is vertoeven in één van de PurePods zeker en vast iets voor jou. Geniet met volle overgave van de bijhorende levensfilosofie, de rust en de omgeving in deze unieke Nieuw-Zeelandse accommodaties.

Wat de PurePods zo uniek maakt, is hun concept: je overnacht midden in de natuur en ervaart toch het comfort van een douche, toilet en keuken. Open je schuifdeuren langs drie kanten en geniet van ultieme vrijheid in de natuur.

Stel je voor: je zit aan de open haard terwijl het buiten stormt, je ziet ’s nachts de heldere sterrenhemel van onder je donsdeken en je voelt je één met de natuur wanneer de eerste zonnestralen op je gezicht schijnen tijdens zonsopgang…

De PurePods werden vanaf de grond opgebouwd met oog op ecologische duurzaamheid en minimalistische luxe. Elke PurePod is afgelegen. Ze werken op zonne-energie, volledig onafhankelijk van het elektrische net, en vermijden opzettelijk al te veel technologie, zodat u onverstoord van de natuur kunt genieten. U kunt erop vertrouwen dat uw CO2-afdruk minimaal is.

Elke PurePod heeft zijn eigen locatie, met adembenemende landschappen, fraaie uitzichten en meestal ook een aparte geschiedenis.

Word één met de natuur in een afgelegen PurePod.

Opstaan met een prachtig uitzicht, wie wil dat nu niet?

Slaap in één van de Nieuw-Zeelandse PurePods onder de sterrenhemel.

De PurePod is voorzien van een douche, toilet en keuken voor jouw comfort.

Geniet van spectaculaire zonsondergangen vanuit je eigen cocon.

Open je schuiframen en geniet van de ultieme vrijheid in de natuur...

Logeren in een PurePod?

Zijn deze PurePods helemaal jouw ding? Je vindt ze op verschillende, unieke en verlaten locaties in Nieuw-Zeeland. Neem contact op met één van onze travel designers en ontdek de PurePods op jouw route doorheen Nieuw-Zeeland!

Overnachten in een PurePod

Misschien is dit ook interessant voor jou?

alle artikels