Travelife Partner duurzaamheid award voor Best of Travel

Best of Travel mocht dit jaar de Travelife Partner Award ontvangen. De prijs is een erkenning voor de lange termijn inspanningen van ons bedrijf op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Best of Travel voldoet aan meer dan 100 criteria, met betrekking tot het kantoorbeheer van een reisorganisatie, het productaanbod, internationale zakenpartners en klantinformatie. De Travelife-norm dekt de ISO 26000-thema’s voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, waaronder milieu, biodiversiteit, mensenrechten en arbeidsverhoudingen; en wordt formeel erkend als volledig in overeenstemming met de door de VN ondersteunde Global Sustainable Tourism Criteria.

Mr. Naut Kusters, manager van Travelife voor Touroperators, “Ik ben verheugd te zien dat duurzaamheid in de reisbranche aan kracht wint. De toekenning van Best of Travel zal andere bedrijven in België inspireren om dezelfde weg te volgen”.

Travelife, opgericht met steun van de Europese Commissie, is de toonaangevende internationale duurzaamheidscertificering voor de reissector. Meer dan 35 nationale reisorganisaties promoten het programma onder hun leden, waaronder ABTA, UHPA, SMAL, APAVT, en de ANVR.

Meer weten over de duurzame aanpak van Best of Travel?

Duurzaamheid bij Best of Travel

Misschien is dit ook interessant voor jou?

alle artikels