VACATURE - Ben jij de ADMINISTRATIEVE DUIZENDPOOT die we zoeken?

Heb jij een grote voorliefde voor administratief werk? Zet je graag de puntjes op de ‘i’ en zou je jezelf als punctueel omschrijven? Passen woorden zoals accuraat, oog voor detail en structuur bij jouw persoonlijkheid? Hou je van reizen, maar ben je liever actief achter de schermen? Werk je graag samen met en voor je collega’s travel designers? Ga je met de glimlach de ‘extra mile’ om de klant een uitzonderlijke service te bieden?

Dan ben je vast en zeker de nieuwe enthousiaste collega die we zoeken om ons team als administratieve duizendpoot bij BEST OF TRAVEL te versterken!

About Best of Travel

In 1980 zag Best of Travel het licht. Toen vertrokken de eerste klanten voor hun unieke reis op maat. Sindsdien heeft Best Of Travel al duizenden mensen een intense reiservaring gegeven. Vanaf de start kozen wij voor een direct klantencontact. Enkel op die manier kan je de klant écht leren kennen.

Als reisorganisator gingen we van start onder de naam Aussie Tours, specialist in Australië en Nieuw-Zeeland. De passie groeide en dus kwamen er nieuwe verre bestemmingen bij: Afrika, Azië, Zuid-Amerika, Noord-Amerika en Hawaii.

Ondertussen – met 15 ervaren reizigers aan boord – zijn we van veel markten thuis.

We want you!

Ter versterking van ons administratief team zoeken wij een gemotiveerde en gepassioneerde ADMINISTRATIEVE DUIZENDPOOT.

Functie

Wat houdt deze functie in? 2 belangrijke zaken:

Je werkt samen met je collega’s Travel Designers:

Je bent dus als het ware een echte “regelaar en paperassenlover”. Je regelt alles wat nodig is om de reizen van onze klanten vlekkeloos te laten verlopen, zowel voor, tijdens als na hun reis.

Je bent ‘chef’ van ons Content Management Systeem:

Profiel

Welke talenten heb je hier zoal voor nodig?

An offer you can’t refuse

Wat geven wij je met plezier in de plaats?

Zin om deel uit te maken van ons verhaal?

Stuur dan snel je cv en een woordje uitleg over jezelf naar naar onze zaakvoerder Els Verhoest via els@bestoftravel.be. Telefonisch contact mogelijk via 051/70 05 16. Discretie verzekerd.

BEST OF TRAVEL T.a.v. Els Verhoest KOESTRAAT 187 8800 ROESELARE Tel. 051/70 05 16 Email: els@bestoftravel.be

Ontdek ons aanbod

Misschien is dit ook interessant voor jou?

alle artikels