VACATURE - Ben jij de ALLROUND TRAVEL MARKETEER die we zoeken?

Ben jij…

  • een allround marketeer met uitstekende copywriting skills?
  • creatief, autonoom en steek je graag de handen uit de mouwen?
  • reeds enkele jaren aan de slag als marketeer?
  • zelf een gepassioneerd reiziger?
  • op de hoogte van actuele tools en technieken om marketing en communicatie in al zijn facetten vorm te geven?
  • pragmatisch ingesteld met een hands-on mentaliteit?

Dan ben je vast en zeker de nieuwe enthousiaste collega die we zoeken om de communicatie en marketing bij BEST OF TRAVEL verder te boosten!

Wie zijn we?

In 1980 zag Best of Travel het licht. Toen vertrokken de eerste klanten voor hun unieke reis op maat. Sindsdien heeft Best Of Travel al duizenden mensen een intense reiservaring gegeven. Vanaf de start kozen wij voor een direct klantencontact. Enkel op die manier kan je de klant écht leren kennen. Als reisorganisator gingen we van start onder de naam Aussie Tours, specialist in Australië en Nieuw-Zeeland. De passie groeide en dus kwamen er nieuwe verre bestemmingen bij: Afrika, Azië, Zuid-Amerika, Noord-Amerika en Hawaii. Ondertussen zijn we van veel markten thuis en positioneren we ons al 10 jaar onder de noemer ‘Best of Travel’.

Onze eigen verre bestemmingen vullen we alleen aan met die van Zuid-Europa-specialist Caractère. Deze collega-reisorganisator werkt op dezelfde bijzondere manier als wij. Wij geven onze klanten exclusief toegang tot de reizen van Caractère en zij doen hetzelfde met Best of Travel. Steeds met veel advies en op maat. Want dat is de signatuur van ons beiden.

Wie zoeken we?

Om het BEST OF TRAVEL team te versterken, zoeken wij een ervaren en gepassioneerde ALLROUND TRAVEL MARKETEER.

Functie

Profiel

Aanbod

Zin om deel uit te maken van ons verhaal?

Stuur dan snel je cv en een woordje uitleg over jezelf naar naar onze zaakvoerder Els Verhoest via els@bestoftravel.be. Telefonisch contact mogelijk via 051/70 05 16. Discretie verzekerd.

Ontdek ons aanbod

Misschien is dit ook interessant voor jou?

alle artikels