VACATURE - Ben jij de TRAVEL DESIGNER die we zoeken?

Heb jij échte passie voor je vak als ‘Travel Designer’? Ben jij de immer nieuwsgierige reiziger die steeds op zoek gaat naar nieuwe, unieke belevingen voor je klanten? Beschik je over een grote dosis empathie om je in te leven in de klant en aan te voelen welke reisbeleving het beste bij hem past? Ben je een creatieveling die ervan houdt om telkens opnieuw op zoek te gaan naar die reis op maat die perfect aansluit bij de wensen, voorkeuren en interesses van je klant? Ga je met de glimlach de ‘extra mile’ om je klant een uitzonderlijke service te bieden? Zet je graag de puntjes op de ‘i’ en zou je jezelf als punctueel omschrijven?

Dan ben je vast en zeker de nieuwe enthousiaste collega die we zoeken om ons team bij BEST OF TRAVEL in Roeselare te versterken!

Wie zijn we?

In 1980 zag Best of Travel het licht. Toen vertrokken de eerste klanten voor hun unieke reis op maat. Sindsdien heeft Best Of Travel al duizenden mensen een intense reiservaring gegeven. Vanaf de start kozen wij voor een direct klantencontact. Enkel op die manier kan je de klant écht leren kennen.

Als reisorganisator gingen we van start onder de naam Aussie Tours, specialist in Australië en Nieuw-Zeeland. De passie groeide en dus kwamen er nieuwe verre bestemmingen bij: Afrika, Azië, Zuid-Amerika, Noord-Amerika en Hawaii. Ondertussen – met 11 ervaren reizigers aan boord – zijn we van veel markten thuis.

Onze eigen verre bestemmingen vullen we alleen aan met die van Zuid-Europa-specialist Caractère. Deze collega-reisorganisator werkt op dezelfde bijzondere manier als wij.

Wij geven onze klanten exclusief toegang tot de reizen van Caractère en zij doen hetzelfde met Best of Travel. Steeds met veel advies en op maat. Want dat is de signatuur van ons beiden.

Wie zoeken we?

Om het BEST OF TRAVEL team te versterken, zoeken wij een ervaren en gepassioneerde “travel designer”.

Je vult je dagen met:

Anders gezegd: Je zal je handen meer dan vol hebben!

We verwachten iemand die:

Wat wij je met plezier in de plaats geven:

-Je komt terecht in een stevig en dynamisch familiebedrijf -Informele werksfeer en grote betrokkenheid -Je werkt in een sterk team met passie voor reizen -Een gevarieerde job met ruimte voor creativiteit en zelfstandigheid -Veel boeiende contacten en ruimte tot zelfontplooiing -Onze moderne kantoren zijn makkelijk bereikbaar en bieden een aangename werkomgeving

Zin om deel uit te maken van ons verhaal?

Stuur dan snel je cv en een woordje uitleg over jezelf naar Best of Travel via els@bestoftravel.be, ter attentie van Mv. Els Verhoest. Telefonisch contact mogelijk via 051/70 05 16. Discretie verzekerd.

Ontdek ons aanbod

Misschien is dit ook interessant voor jou?

alle artikels