VACATURE - Ben jij de TRAVEL DESIGNER die we zoeken?

Heb jij échte passie voor je vak als ‘Travel Designer’? Ben jij de immer nieuwsgierige reiziger die steeds op zoek gaat naar nieuwe, unieke belevingen voor je klanten? Beschik je over een grote dosis empathie om je in te leven in de klant en aan te voelen welke reisbeleving het beste bij hem past? Ben je een creatieveling die ervan houdt om telkens opnieuw op zoek te gaan naar die reis op maat die perfect aansluit bij de wensen, voorkeuren en interesses van je klant? Ga je met de glimlach de ‘extra mile’ om je klant een uitzonderlijke service te bieden? Zet je graag de puntjes op de ‘i’ en zou je jezelf als punctueel omschrijven?

Dan ben je vast en zeker de nieuwe enthousiaste collega die we zoeken om ons team bij BEST OF TRAVEL in Roeselare te versterken!

Wie zijn we?

Twee geweldige bedrijven die de handen in elkaar geslagen hebben.

In 1980 zag Best of Travel het licht. Toen vertrokken de eerste klanten voor hun unieke reis op maat. Sindsdien heeft Best Of Travel al duizenden mensen een intense reiservaring gegeven. We startten onder de naam Aussie Tours, specialist in Australië en Nieuw-Zeeland. De passie groeide en dus kwamen er zusjes bij: Africa Tours, Latin Tours en Asia Tours. Ondertussen zijn we van veel markten thuis. Overal in de wereld, behalve in Europa natuurlijk. Daar is Caractère dé specialist. Ook al meer dan 25 jaar.

Caractère staat voor authentieke, lokale charme, zinnenprikkelende reisroutes en karaktervolle hotels. Met Caractère ontdek je Zuid-Europa vanuit een ander perspectief, het Caractère perspectief, mee gevormd door onze specialisten.

Best of Travel en Caractère hebben elkaar gevonden in onze Travel Ateliers. Je vindt ons in Roeselare, Aalst en Hasselt. Enkel deze 3 reiskantoren ontwerpen exclusief reizen van Best of Travel en Caractère.

Wie zoeken we?

Best of Travel en Caractère zoeken een reismaker voor het Travel Atelier in Hasselt. Je echte titel is “travel designer”, maar reismaker klinkt minstens even leuk niet? Want dat ga je elke dag doen: reizen maken.

We verwachten iemand die:

Je vult je dagen met:

Anders gezegd: Je zal je handen meer dan vol hebben!

Wat wij je met plezier in de plaats geven:

Zin om deel uit te maken van ons verhaal?

Stuur dan snel je cv en een woordje uitleg over jezelf naar Best of Travel via els@bestoftravel.be, ter attentie van Mv. Els Verhoest. Telefonisch contact mogelijk via 051/70 05 16. Discretie verzekerd.

Ontdek ons aanbod

Misschien is dit ook interessant voor jou?

alle artikels