VACATURE - Travel Designer voor ons Travel Atelier in Hasselt

Kort gezegd komt het erop neer dat we op zoek zijn naar iemand die ongelooflijk veel goesting heeft om reizen op maat te maken voor onze klanten in ons Travel Atelier in Hasselt. Of ze nu Europa willen ontdekken of een ander stuk van de wereld, jij creëert, samen met hen, een heerlijke reis. Een supertoffe uitdaging als je weet dat je aan de slag kan met heel bijzondere ingrediënten. Je hebt alle producten van Best of Travel en Caractère ter beschikking. Een groot stuk van de wereld ligt dus eigenlijk voor het grijpen, letterlijk en figuurlijk.

Wie zijn we?

Twee geweldige bedrijven die de handen in elkaar geslagen hebben.

In 1980 zag Best of Travel het licht. Toen vertrokken de eerste klanten voor hun unieke reis op maat. Sindsdien heeft Best Of Travel al duizenden mensen een intense reiservaring gegeven. We startten onder de naam Aussie Tours, specialist in Australië en Nieuw-Zeeland. De passie groeide en dus kwamen er zusjes bij: Africa Tours, Latin Tours en Asia Tours. Ondertussen zijn we van veel markten thuis. Overal in de wereld, behalve in Europa natuurlijk. Daar is Caractère dé specialist. Ook al meer dan 25 jaar.

Caractère staat voor authentieke, lokale charme, zinnenprikkelende reisroutes en karaktervolle hotels. Met Caractère ontdek je Zuid-Europa vanuit een ander perspectief, het Caractère perspectief, mee gevormd door onze specialisten.

Best of Travel en Caractère hebben elkaar gevonden in onze Travel Ateliers. Je vindt ons in Roeselare, Aalst en Hasselt. Enkel deze 3 reiskantoren ontwerpen exclusief reizen van Best of Travel en Caractère.

Wie zoeken we?

Best of Travel en Caractère zoeken een reismaker voor het Travel Atelier in Hasselt. Je echte titel is “travel designer”, maar reismaker klinkt minstens even leuk niet? Want dat ga je elke dag doen: reizen maken.

We verwachten iemand die:

Je vult je dagen met:

Anders gezegd: Je zal je handen meer dan vol hebben!

Wat wij je met plezier in de plaats geven:

Zin om deel uit te maken van ons verhaal?

Stuur dan snel je cv en een woordje uitleg over jezelf naar jobs@caractere.be

Ontdek ons aanbod

Misschien is dit ook interessant voor jou?

alle artikels