Wim Lybaert trekt als ambassadeur van Caractère en Best of Travel de wijde wereld in

Nu alle coronacijfers de goede richting uitgaan en reizen weer echt kan, laten we jullie graag opnieuw de wereld ontdekken. Wim Lybaert, bekend van televisie en eveneens fervent reiziger, engageert zich als ambassadeur voor Best of Travel & Caractère. Samen ontwikkelden we een uniek concept om onze beleefreizen op maat op een originele manier in de picture te zetten.

De samenwerking met Wim Lybaert gaat in juni van start en laat reizigers kennismaken met de bijzondere aanpak van Best of Travel & Caractère. Via filmpjes en reisbabbels zal Wim Lybaert zijn persoonlijke ervaringen delen over zijn bijzondere beleefreizen. Beleefreizen, ontworpen op maat van Wim, door Best of Travel & Caractère.

Els Verhoest (eigenaar Best of Travel): “Wim Lybaert is de perfecte ambassadeur voor ons bedrijf. Hij belichaamt onze waarden. Hij is authentiek, oprecht en empathisch. Hij houdt van pure beleving, comfort en het goede leven. Net die elementen die voor onze reizigers ook een belangrijke rol spelen.”

Bijzondere plekken en heerlijke avonturen

Wim Lybaert reist, samen met een reisgezel, naar bekende en ongekende plekjes in Europa en ver weg. Hij laat jullie kennismaken met unieke plekjes en laat jullie meegenieten van zijn heerlijke avonturen. Op die manier zie je het reizen door een andere bril, vanuit een ander perspectief. Hij zoekt naar echte beleving zonder het respect voor de natuur of de omgeving uit het oog te verliezen. Dat vinden we zelf immens belangrijk!

Maatwerk en expertise

Ook Wim Lybaert zelf is erg blij met onze samenwerking. “Ik mag voor deze twee sterke merken de wereld rond reizen en mijn ervaringen delen, ik kan alleen maar heel erg blij zijn hiermee. Ik hou van authenticiteit, ontdekken en beleven. De bijzondere reizen van Best of Travel & Caractère in beeld mogen brengen voor iedereen die graag reist, daar kan ik geen nee tegen zeggen natuurlijk.
Bovendien heb ik ook een goed gevoel bij beide bedrijven. We hadden goede gesprekken, ze zetten in op expertise en maatwerk en dat strookt helemaal met mijn visie op reizen.”

Meer weten over onze samenwerking?

Klik hier voor meer informatie over de samenwerking tussen Best of Travel en Caractère.

Samenwerking

Misschien is dit ook interessant voor jou?

alle artikels