Ontdek je nieuwe reisbelevenissen tijdens deze reisevents

Onze Events

Zoek je een unieke reisbeleving? Zet je eerste stap op 1 van onze reisevents. Klein en fijn op de ‘Reisbabbels met bubbels’. Of wat groter op onze ‘Road show Down Under’. En altijd gemoedelijk en inspirerend.

Neem die laatste twijfels weg over je droombestemming. Of laat je verleiden door iets totaal nieuw. We geven je inspiratie door onze reiservaring met jou te delen. Soms komt een externe spreker je warm maken voor een nieuwe reisbelevenis.

Alle reisbabbels zijn gratis. Ook als je nog geen reisbelevenis boekte bij ons. Schrijf wel even in. Zo kunnen we ook voor jou bubbels in huis halen. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt.

Opkomende evenementen

roadshow

Roadshow Down Under

Dit reisevent is de beste voorbereiding voor jouw droomreis naar Australië, Nieuw-Zeeland of de eilanden van de Pacific. Mijmer je over kangoeroes, zinderende zonsondergangen en uitgestrekte natuur? Laat je dan helemaal onderdompelen in Down-Undersfeer op deze unieke roadshow. We verzamelen reisexperten, lokale partners die hiervoor speciaal de oceaan oversteken, campers en veel meer. Maar vooral, je spreekt er met mensen die hun reisverhalen met je delen. Unieke belevingen, telkens anders. Zalig inspirerend.

VOLZET
reisbabbel

Verlaten West-Australië

Reis je graag weg van de platgetreden paden? Dan is dit stukje Australië precies wat je zoekt. Wat dacht je van een selfie met een quokka op Rottnest Island, de magische Pinnacles in Nambung National Park en Nature’s Window ontdekken na een verkwikkende wandeling in Kalbarri National Park? Spot dolfijnen bij Monkey Mia en ga zwemmen met de walvishaai. De verbluffende onderwaterwereld ruil je opnieuw in voor de overweldigende natuurpracht van Karijini NP: de rotsformaties vormen de speeltuin voor elke avontuurlijke wandelaar. Na een dagje chillen op het befaamde strand van Broome begint je 4×4-avontuur. Je tocht door de ruige Kimberly-regio brengt je bij spectaculaire kloven, grillige rotsformaties, de Aboriginal-cultuur, baobabs, kristalheldere rotspoelen en watervallen. Hou onderweg je ogen open voor wallaby’s, bijzondere vogels en de beruchte krokodillen. *Enjoy, mate! *

VOLZET
reisbabbel

Oost-Canada, mix van stad en groen

Oost-Canada, de perfecte mix tussen nationale parken en wereldsteden. Ga je mee op ontdekking? Voor je het weet, spot je een beer in het Algonquin Provincial Park. Hoe cool is dat? Verken de statige hoofdstad Ottawa en historisch Québec. Heb je het prachtige uitzicht op de St. Lawrence River al gezien? Oui, oui, ook een bezoek aan Montréal mag niet ontbreken. En vergeet vooral je regenponcho niet voor de tocht naar de Niagara-watervallen, een indrukwekkend natuurspektakel! Het wordt nog beter als je Oost-Canada verkent in de periode september-oktober. Dan zorgt de ‘Indian Summer’ voor een prachtig schouwspel en zie je esdoorns in alle mogelijke schakeringen van bloedrood tot oranje en geel. Onvergetelijk!