Reisbabbel Vietnam - tropische cocktail van cultuur en natuur

Onze Events Reisbabbel Vietnam - tropische cocktail van cultuur en natuur

Beeld je even in: het schip glijdt door de ochtenddauw terwijl je met een kopje thee op het bovenste dek zit. Plots voel je de zon op je snoet en zie je de vele eilanden van Halong Bay verkleuren van donker naar een frisse groene kleur. Zalig toch? Dat kippenvel krijg je ongetwijfeld nog op andere plaatsen in Vietnam. Wat dacht je van een overnachting bij locals in de Mekong Delta? Je trekt er met hen op uit voor een ontspannende boottocht op de vele kanalen. Liever wat meer adrenaline? Spring dan achterop de Vespa en maak een ritje door de bruisende straten van Saigon. Op zoek naar een gezellige sfeer? Dan moet je in Hoi An zijn. En dan hebben we het nog niet gehad over de groene rijstterrassen van Sapa, de mooie toegangspoort van de ex-keizerlijke stad Hue, de fantastische droomstranden of het hemelse eten. Vietnam is een feest voor al je zintuigen! i.s.m. THAI AIRWAYS INTERNATIONAL

Datum

23 april 2020

We gaan stipt van start om 19u30.

Locatie

Best of Travel, Koestraat 187, 8800 Roeselare

Reserveer mijn plaatsen

Ik wil erbij zijn

Alle Reisbabbels zijn gratis en toegankelijk voor iedereen.
Wel vragen we je in te schrijven, zodat we ook voor jou bubbels kunnen voorzien. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt.
Ontvangst vanaf 19u15 bij ons op kantoor, we gaan van start om 19u30.
Schrijf je snel in!

Jouw gegevens

Met hoeveel personen zal je aanwezig zijn?

Lees hier gerust eens na hoe we jouw gegevens beschermen.

We hebben je inschrijving voor onze reisbabbel "Reisbabbel Vietnam - tropische cocktail van cultuur en natuur" goed ontvangen!

Binnen enkele ogenblikken krijg je van ons een bevestigingsmail.
Ontvang je deze niet, check dan ook even je spam.