Duik in je vakantie

Thema's Duikreis

Is duiken je passie? Of wil je het gewoon eens proberen? Dat begrijpen we goed. Want de onderwaterwereld is ongelofelijk fascinerend. Je travel designer kent de beste duikplekken ter wereld voor elk niveau van duikervaring. Want als je duikt op reis, dan wil je het wel veilig doen. Je travel designer heeft veel praktische reiservaring en lokale kennis. Zo stellen we voor jou de duikreis samen die jij wil. Op 1 plek of in een rondreis. Alleen maar duiken of ook andere activiteiten. Met veel luxueuze extra’s of gewoon comfortabel. Er zijn evenveel types reizigers als er duikers zijn. Kom daarom even met ons praten. Na een persoonlijk gesprek stelt je travel designer een voorstel op maat op.

Leer duiken

Kijk je ertegen op om enkele maanden 1 avond per week naar het zwembad te gaan om daar duikles te volgen? Het kan dan ook anders. Op sommige reisbestemmingen haal je veilig je duikbrevet in een relatief korte periode. In Australië doe je bijvoorbeeld 5 dagen over je PADI. 2 dagen theorie en oefenen in een zwembad. En daarna 3 dagen op zee. Laat ons eerlijk zijn, daar doe je het toch voor. Het grootste koraalrif ter wereld ligt aan je voeten. In een zonnig klimaat en met aangenaam warm zeewater? Beter dan onze Noordzee of het gemeentelijk zwembad, toch?

Duiken voor een dag

Misschien is een hele duikvakantie voor jou teveel van het goede. Ga dan voor een duikuitstap. Met duikbrevet heb je veel keuze aan mooie duikplekjes. Geen brevet? Dan kan je in Australië ook een ‘introductieduik’ doen samen met een instructeur. Een snelle manier om een adembenemende indruk te krijgen van het Great Barrier Reef. Natuurlijk wil je dat wel op een veilige manier doen. En je wil ook zekerheid dat alles kan doorgaan als je ter plekke bent. Maak dus een afspraak met je travel designer en hij of zij regelt het voor jou in een reisvoorstel op maat.

Op duikexpeditie: duiken en nog eens duiken

Ligt je hart op en in het water? Waarom dan nog aan land gaan tussen het duiken door. Vanaf het moment dat je uitvaart staat alles in het teken van duiken. En dat tot je pas meerdere dagen later terugkomt. Meer duiken per dag kan je niet maken. Je kan zelfs ’s nachts duiken. Tussenin beleef je 100% zee of oceaan. Kom praten met je travel designer. Op maat van jouw wensen stellen we een reis op maat voor en regelen we alles voor jou.

Ontdek onze reizen

Met de wind in de haren verkennen we de prachtige wildernis van de Tuamotu archipel in Frans-Polynesië. We varen met een catamaran van ongerepte stukken natuur naar verlaten eilanden, gaan duiken in de prachtige onderwaterwereld met mooie koralen en genieten bij zonsondergang van lokale delicatessen en onze zelf gevangen vis.

ontdek deze reis

Papoea-Nieuw-Guinea staat bekend als één van de beste duikbestemmingen ter wereld. Tijd om dat zelf te ontdekken! Als fervente duikers verkennen we de fantastische onderwaterwereld met riffen, koralen, atollen en wrakken tijdens een verblijf in duikresorts en aan boord van het kleinschalige duikschip ‘Spirit of Niugini’. Wat een unieke belevenis!

ontdek deze reis

Fiji behoort voor vele duikers tot de top 10 van beste duikbestemmingen ter wereld. En dat gaan wij ontdekken! Koraalriffen met grote lagunes, eilanden met een (kleur)rijke onderwaterwereld en een uitstekend uitgerust duikschip dat ons op precies de goeie plaatsen dropt. Wat hebben we meer nodig op deze fantastische duiksafari?

ontdek deze reis

We reizen naar Tonga, een archipel in de Zuidzee die bestaat uit meer dan 170 eilanden. Wij bezoeken er twee: Tongatapu en Ha’apai. Wat een bestemming: de prachtige stranden ademen absolute rust uit, de mensen leven er relaxt en wij gingen met een bioloog zwemmen tussen gigantische walvissen. Wat een overdonderende ervaring!

ontdek deze reis

Onze Travel Experts

Heidi

Functie:
travel designer
Bij Best of Travel:
sinds november 1995
Favoriete Quote:
Travel is the only thing you buy that makes you richer.
Mooiste Reiservaring
Ondergedompeld worden in de authenticiteit van Vanuatu, het onbekende paradijs.
let’s talk

Laten we samen je droomreis bedenken

kom langs voor een persoonlijke babbel

Start met een afspraak

Vertel ons in een persoonlijk gesprek hoe jij je reis wil beleven. Vul eerst het contactformulier in of bel. We zetten al de koffie klaar.

Krijg een reisvoorstel op maat

Na 1 keer samenzitten, gaat je travel designer aan de slag. Je krijgt vrijblijvend een uitgewerkt en persoonlijk reisvoorstel. We verfijnen dat tot het helemaal is wat jij wil.

Boek daarna eenvoudig

Bestemming perfect? Activiteiten perfect? Logies perfect? Boek dan eenvoudig via je persoonlijke online klantenzone. Daar vind je ook al je reisdocumenten, overal ter wereld toegankelijk.

maak een afspraak