Fotografiereizen met foto-fans

Thema's Fotoreis

Je hebt elke steen in België al 2 keer gefotografeerd? Of je wil gewoon eens ervaring met ander licht, andere dieren of andere landschappen? Dan moet je op fotoreis. Een inspirerende begeleide reis langs de meest fotogenieke plekken van de wereld. Je deelt de begeestering voor fotografie met je reisgenoten. Dat je technisch niveau heel sterk verschilt, is geen probleem. Even inspirerend is je begeleider. Een ervaren en bekroonde topfotograaf neemt je mee op tocht om de best mogelijke momenten vast te leggen. Tom Linster toont je Kamchatka, Australië, Marokko of Ijsland op een manier zoals alleen een fotograaf dat kan. Hij deelt met jou niet alleen zijn passie voor natuur. Je beleeft ook samen de emotie van het perfecte beeld. Deze maatwerkreizen zijn uniek. Informeer dus op tijd en verzeker je van je plaats. Maak een afspraak en kom langs.

Beer op lensafstand

Ontmoet de bekendste inwoner van het Oost-Russische Kamchatka: de Kamchatka-beer. Deze bruine beer is 1 van de grootste soorten op aarde. Je krijgt hem in het wild te zien op lensafstand aan het Kurilskoye-meer. Je zou bijna vergeten dat er nog veel andere redenen zijn om hier geheugenkaartjes vol te fotograferen. Levende vulkanen en geisers bijvoorbeeld. En dankzij de vulkanische activiteit is er ook een rijke plantengroei. Bekroond fotograaf Tom Linster deelt graag zijn tips en tricks met jou op deze groepsreis. Een maatwerkreis van Best of Travel. Zin om mee te gaan?

Meer Australië dan je kan fotograferen

Is Ayers Rock nu het mooiste bij zonsopgang of zonsondergang? Stop met je de vraag te stellen. Probeer ze gewoon allebei op de best mogelijk manier vast te leggen op camera. Wildlife-fotograaf Tom Linster weet als geen ander hoe je dat doet. En hij leert het je graag. Op deze groepsreis krijg je een cocktail van alles wat Australië te bieden heeft. En dat is meer dan je normaal in een mensenleven te zien krijgt. Combineer de Australië-expertise van Best Of Travel met de ervaring van een bekroond fotograaf. Vraag snel meer info.

Op reis met andere fotografen. En met orka's

Als fotograaf wil je fotograferen bij alle soorten licht. Probeerde je al eens noorderlicht. Met wat meeval lukt dat tijdens deze maatwerk groepsreis naar het vulkanische IJsland. Deze natuurfenomenen kom je zeker tegen: gigantische watervallen, onbekende ijsgrotten, venijnige vulkaanflanken. En orka’s. Bekroond topfotograaf Tom Linster weet waar je je statief moet neerzetten. En hoe je met een goede smartphone de mooiste beelden vastlegt. Mis deze ervaring niet.

Ontdek onze reizen

Fotografiereis Magisch Marokko

FotoreisActieve en avontuurlijke reisCultuurreisNatuurreis

van 22/03/2019 tot 31/03/2019 (9 dagen)

Marokko

Magisch Marokko. Daar waar de stad Marrakech een explosie van geuren en kleuren vormt, ademt de woestijn rust, ruimte en oneindigheid uit. Het unieke licht nodigt uit om die perfecte foto te maken! Wil je graag ontsnappen aan de dagelijkse routine en je onderdompelen in je passie voor fotografie? Dat kan perfect in de woestijn van Marokko. Een combinatie van het land ontdekken én je kennis rond fotografie verruimen samen met topfotograaf Tom Linster.

ontdek deze reis

Fotografiereis Kamchatka 2019

FotoreisNatuurreis

van 31/08/2019 tot 14/09/2019 (14 dagen)

Rusland

Kamchatka ligt in het oosten van Rusland tussen de Zee van Ochotsk en de Beringzee. Het eiland telt 160 vulkanen waarvan er jaarlijks een 6-tal uitbarsten. Er zijn ook vele warmwaterbronnen en geisers. De bekendste inwoner van het eiland is de bruine beer, één van de grootste soorten op aarde. Tijdens deze fotografiereis staan we oog in oog met hem aan het Kurilskoye meer.

ontdek deze reis

Fotografiereis Australië 2019

FotoreisActieve en avontuurlijke reisNatuurreis

van 08/10/2019 tot 26/10/2019 (18 dagen)

Australië

Australië. Een uitdaging voor elke gepassioneerde natuurfotograaf. Van woestijn tot regenwoud. Van het Red Centre met zijn rode zand tot Ayers Rock met haar fenomenale kleurenspel bij zonsopgang en ondergang. Van Sydney met zijn Opera House tot de eindeloze nationale parken. Ontdek de uitzonderlijke mix van wildlife en uitgestrekte landschappen. Op deze fototrip met Tom Linster zoeken we de unieke locaties en ontmoetingen. Niet de platgetreden paden, maar net dat tikkeltje anders. Leg 'Down Under' vast in beelden die je nooit vergeet.

ontdek deze reis

Arctische natuur in IJsland

FotoreisNatuurreis

van 01/02/2019 tot 10/02/2019 (9 dagen)

IJsland

Wie fan is van avontuur en gek op natuurfotografie zal in IJsland de tijd van zijn leven hebben. Gigantische watervallen, onbekende ijsgrotten, venijnige vulkaanflanken, orka’s spotten in het wild,… En wie weet wordt het noorderlicht dé kers op de taart. Wat een trip! Fotograaf Tom Linster wil maar al te graag met jou het ijzingwekkend IJsland ontdekken en zijn tips met je delen.

ontdek deze reis

Onze Travel Experts

Charlien

Functie:
management assistant
Bij Best of Travel:
sinds januari 2012
Favoriete Quote:
Travelling is like flirting with life. It's like saying, 'I would stay and love you, but I have to go'.
Mooiste Reiservaring
Huskytocht in Lapland: de hemelse stilte en ongerepte natuur waren zalig!
let’s talk

Laten we samen je droomvakantie bedenken

kom langs voor een persoonlijke babbel

Start met een afspraak

Vertel ons in een persoonlijk gesprek hoe jij je reis wil beleven. Vul eerst het contactformulier in of bel. We zetten al de koffie klaar.

Krijg een reisvoorstel op maat

Na 1 keer samenzitten, gaat je travel designer aan de slag. Je krijgt vrijblijvend een uitgewerkt en persoonlijk reisvoorstel. We verfijnen dat tot het helemaal is wat jij wil.

Boek daarna eenvoudig

Bestemming perfect? Activiteiten perfect? Logies perfect? Boek dan eenvoudig via je persoonlijke online klantenzone. Daar vind je ook al je reisdocumenten, overal ter wereld toegankelijk.

maak een afspraak