Fotografiereizen met foto-fans

Thema's Fotoreis

Je hebt elke steen in België al 2 keer gefotografeerd? Of je wil gewoon eens ervaring met ander licht, andere dieren of andere landschappen? Dan moet je op fotoreis. Een inspirerende begeleide reis langs de meest fotogenieke plekken van de wereld. Je deelt de begeestering voor fotografie met je reisgenoten. Dat je technisch niveau heel sterk verschilt, is geen probleem. Even inspirerend is je begeleider. Een ervaren en bekroonde topfotograaf neemt je mee op tocht om de best mogelijke momenten vast te leggen. Tom Linster toont je de wereld op een manier zoals alleen een fotograaf dat kan. Hij deelt met jou niet alleen zijn passie voor natuur. Je beleeft ook samen de emotie van het perfecte beeld. Deze maatwerkreizen zijn uniek. Informeer dus op tijd en verzeker je van je plaats. Maak een afspraak en kom langs.

ontdek meer

Op reis met andere fotografen. En met orka's

Als fotograaf wil je fotograferen bij alle soorten licht. Probeerde je al eens noorderlicht. Met wat meeval lukt dat tijdens deze maatwerk groepsreis naar het vulkanische IJsland. Deze natuurfenomenen kom je zeker tegen: gigantische watervallen, onbekende ijsgrotten, venijnige vulkaanflanken. En orka’s. Bekroond topfotograaf Tom Linster weet waar je je statief moet neerzetten. En hoe je met een goede smartphone de mooiste beelden vastlegt. Mis deze ervaring niet.

Tips & tricks voor betere reisfotografie

Zit fotograferen je in het bloed? En wil je na elke bocht opnieuw een foto nemen? Dan heb jij duidelijk de lens op de juiste plaats. Maar wat met de kwaliteit van je foto’s? Denk je (voldoende) aan de lichtinval, de compositie of het onderwerp? Ook al ben je een beginnend fotograaf of heb je al wat meer ervaring, toch kan het altijd beter. Fotograaf Tom Linster deelt dan ook graag zijn kennis in diverse workshops reisfotografie met een sterke focus op natuur, landschappen en macro. Gaande van korte sessies tot volle dagen en (soms) in prachtige omgevingen zoals het Heuvelland. Benieuwd naar al onze workshops? Bekijk ze hier.

Learn from the best

Fotograaf Tom Linster reisde van Australië tot Canada om de wereld vast te leggen in adembenemende beelden. Fotograferen is niet alleen een talent, maar ook zijn passie. Dat bevestigt zijn eerste prijs in de Argusmilieu fotografiewedstrijd die hij drie jaar op zijn palmares mocht schrijven. In 2015 bracht Tom zijn 1ste fotoboek uit: ‘The planet has the hots for us’. Het tweede boek ‘De natuur in beeld’ volgde snel. Tom is een natuurliefhebber & avonturier met een reputatie als fotograaf die langzaam bigger than life wordt. Hij reisde intensief in verschillende landen & is dus de ideale gids om je een schitterende reis te bezorgen.

Ontdek onze reizen

In september verovert de herfst de Noorse fjorden. Het is dé perfecte achtergrond om zeearenden te fotografen. Deze vliegende reuzen broeden en overwinteren er met tientallen. Sommigen hebben zelfs een naam. Vanuit de boot van de ‘Eagle Man’ gaan we ze in volle actie fotograferen. Een onvergetelijke ervaring!

ontdek deze reis

De Fransen vinden de Baai van de Somme de mooiste baai van Europa. En misschien hebben ze wel gelijk. In dit gigantisch natuurgebied dringt de zee het land binnen. Al jaren verzandt de baai en neemt het land het weer over van de zee. In deze boeiende strook tussen land en zee leven er zeehonden, vogels en unieke planten. Een ware uitdaging voor elke fotograaf! En dat het licht er uniek is, zal je wel ondervinden want de zonsopgangen en -ondergangen zijn er soms legendarisch.

ontdek deze reis

Onze Travel Experts

Charlien

Functie:
management assistant
Bij Best of Travel:
sinds januari 2012
Favoriete Quote:
Travelling is like flirting with life. It's like saying, 'I would stay and love you, but I have to go'.
Mooiste Reiservaring
Huskytocht in Lapland: de hemelse stilte en ongerepte natuur waren zalig!
let’s talk

Laten we samen je droomvakantie bedenken

kom langs voor een persoonlijke babbel

Start met een afspraak

Vertel ons in een persoonlijk gesprek hoe jij je reis wil beleven. Vul eerst het contactformulier in of bel. We zetten al de koffie klaar.

Krijg een reisvoorstel op maat

Na 1 keer samenzitten, gaat je travel designer aan de slag. Je krijgt vrijblijvend een uitgewerkt en persoonlijk reisvoorstel. We verfijnen dat tot het helemaal is wat jij wil.

Boek daarna eenvoudig

Bestemming perfect? Activiteiten perfect? Logies perfect? Boek dan eenvoudig via je persoonlijke online klantenzone. Daar vind je ook al je reisdocumenten, overal ter wereld toegankelijk.

maak een afspraak