Fotografiereizen met foto-fans

Thema's Fotoreis

Je hebt elke steen in België al 2 keer gefotografeerd? Of je wil gewoon eens ervaring met ander licht, andere dieren of andere landschappen? Dan moet je op fotoreis. Een inspirerende begeleide reis langs de meest fotogenieke plekken van de wereld. Je deelt de begeestering voor fotografie met je reisgenoten. Dat je technisch niveau heel sterk verschilt, is geen probleem. Even inspirerend is je begeleider. Een ervaren en bekroonde topfotograaf neemt je mee op tocht om de best mogelijke momenten vast te leggen. Tom Linster toont je Kamchatka, Australië, Marokko of Ijsland op een manier zoals alleen een fotograaf dat kan. Hij deelt met jou niet alleen zijn passie voor natuur. Je beleeft ook samen de emotie van het perfecte beeld. Deze maatwerkreizen zijn uniek. Informeer dus op tijd en verzeker je van je plaats. Maak een afspraak en kom langs.

ontdek meer

Op reis met andere fotografen. En met orka's

Als fotograaf wil je fotograferen bij alle soorten licht. Probeerde je al eens noorderlicht. Met wat meeval lukt dat tijdens deze maatwerk groepsreis naar het vulkanische IJsland. Deze natuurfenomenen kom je zeker tegen: gigantische watervallen, onbekende ijsgrotten, venijnige vulkaanflanken. En orka’s. Bekroond topfotograaf Tom Linster weet waar je je statief moet neerzetten. En hoe je met een goede smartphone de mooiste beelden vastlegt. Mis deze ervaring niet.

Learn from the best

Fotograaf Tom Linster reisde van Australië tot Canada om de wereld vast te leggen in adembenemende beelden. Fotograferen is niet alleen een talent, maar ook zijn passie. Dat bevestigt zijn eerste prijs in de Argusmilieu fotografiewedstrijd die hij drie jaar op zijn palmares mocht schrijven. In 2015 bracht Tom zijn 1ste fotoboek uit: 'The planet has the hots for us'. Het tweede boek 'De natuur in beeld' volgde snel. Tom is een natuurliefhebber & avonturier met een reputatie als fotograaf die langzaam bigger than life wordt. Hij reisde intensief in verschillende landen & is dus de ideale gids om je een schitterende reis te bezorgen. De tips & tricks krijg je er met plezier bovenop.

Ontdek onze reizen

Arctische natuur in IJsland

FotoreisNatuurreis

van 01/02/2019 tot 10/02/2019 (10 dagen)

IJsland

Wie fan is van avontuur en gek op natuurfotografie zal in IJsland de tijd van zijn leven hebben. Gigantische watervallen, onbekende ijsgrotten, venijnige vulkaanflanken, orka’s spotten in het wild,… En wie weet wordt het noorderlicht dé kers op de taart. Wat een trip! Fotograaf Tom Linster wil maar al te graag met jou het ijzingwekkend IJsland ontdekken en zijn tips met je delen.

ontdek deze reis

Magisch Marokko. Daar waar de stad Marrakech een explosie van geuren en kleuren vormt, ademt de woestijn rust, ruimte en oneindigheid uit. Het unieke licht nodigt uit om die perfecte foto te maken! Wil je graag ontsnappen aan de dagelijkse routine en je onderdompelen in je passie voor fotografie? Dat kan perfect in de woestijn van Marokko. Een combinatie van het land ontdekken én je kennis rond fotografie verruimen samen met topfotograaf Tom Linster.

ontdek deze reis

Onze Travel Experts

Charlien

Functie:
management assistant
Bij Best of Travel:
sinds januari 2012
Favoriete Quote:
Travelling is like flirting with life. It's like saying, 'I would stay and love you, but I have to go'.
Mooiste Reiservaring
Huskytocht in Lapland: de hemelse stilte en ongerepte natuur waren zalig!
let’s talk

Laten we samen je droomvakantie bedenken

kom langs voor een persoonlijke babbel

Start met een afspraak

Vertel ons in een persoonlijk gesprek hoe jij je reis wil beleven. Vul eerst het contactformulier in of bel. We zetten al de koffie klaar.

Krijg een reisvoorstel op maat

Na 1 keer samenzitten, gaat je travel designer aan de slag. Je krijgt vrijblijvend een uitgewerkt en persoonlijk reisvoorstel. We verfijnen dat tot het helemaal is wat jij wil.

Boek daarna eenvoudig

Bestemming perfect? Activiteiten perfect? Logies perfect? Boek dan eenvoudig via je persoonlijke online klantenzone. Daar vind je ook al je reisdocumenten, overal ter wereld toegankelijk.

maak een afspraak