Ga op short break: kort maar krachtig

Thema's Korte reis

Een verlengd weekend? Nog een paar dagen vakantie over? Dan ga je op short break. Een slimme investering in jezelf om snel even de batterijen op te laden. Een korte vakantie heeft wel wat risico’s. Ofwel plan je ze te vol, ofwel weet je ter plekke niet wat te doen of te zien. Want niet elke stad heeft een Eifeltoren. Maar ook zonder gekende trekpleister zijn er locaties met een heel aparte sfeer. De spirit van een stad of regio vind je echter niet op Tripadvisor. Reden genoeg om zeker ook je korte vakantie met een ervaren travel designer te bespreken. Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Op basis van wat je leuk vindt maken we voor jou een short break op maat.

Een andere citytrip

Buitenlanders ontdekken pas met mondjesmaat dat er hier meer is dan Brussel en Brugge. Hier in Vlaanderen wisten we dat al lang. Ook omgekeerd heeft elk land een paar van die verborgen pareltjes. Die heb je in alle soorten en voor alle smaken. Vaak is de ene locatie beter geschikt voor een bepaald type reiziger dan de andere. Laat je dus goed adviseren – door ons bijvoorbeeld – en dan krijg je een reisvoorstel voor een short break waar je veel plezier aan zal beleven. Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek met je travel designer.

De bekende trekpleisters anders bekeken

Waarom gaat er zoveel volk naar de bekende steden? Omdat die inderdaad iets speciaals hebben. Het nadeel is dat je veel moeite moet doen om van de platgetreden paden af te wijken. Tenzij je natuurlijk over veel lokale kennis beschikt. Die heb jij meestal niet zelf. Doe daarom beroep op de grote reiservaring van onze travel designers. Want de Eifeltoren, Big Ben of dat Gaudi-huis vind je zelf ook wel. Maar voor de beste optredens, die gids die je écht in vervoering brengt of een wandeling met een local maak je best eens een afspraak met ons.

Wildernis op een paar uur van hier?

Een expeditie in het regenwoud kan je niet maken in Europa. Toch zijn er ook dichter bij huis stukjes ‘wildernis’ om te ontdekken in een korte reis. Of het nu gaat om levendige fauna of prachtige flora, ook op een korte trip kan je mooie stukjes natuur beleven. Er zijn zelfs plekken waar je nauwelijks andere mensen tegenkomt. Bergen of meren? Varen of wandelen? Met gids of alleen? Vertel ons jouw voorkeuren. En ook hoeveel dagen je hebt. Onze travel designer maakt je een reisvoorstel op maat. Zo vertrek je zonder zorgen. Om nóg relaxter terug te keren.

Ontdek onze reizen

Welkom in New York! Een citytrip naar deze bruisende stad heeft heel wat te bieden. In the city that never sleeps kan je genieten van een wandeling in Central Park of fietsen door de straten van The Big Apple. Ga picknicken met zicht op Brooklyn Bridge of sta bovenop Rockefeller Center. Mogelijkheden genoeg!

ontdek deze reis

Gemakshalve noemen we het ‘wijnmaker voor één dag’. Want hoe omschrijft u anders het volledige proces van mengen, bottelen, afsluitkurk toevoegen en etiket kleven, dat u allemaal zelf mag doen? En het eindresultaat, uw persoonlijke fles mag u mee naar huis nemen.

ontdek deze reis

Andalusië dankt zijn rijk cultureel erfgoed aan een mengeling van goedbewaarde tradities en een grote verscheidenheid aan culturen. Het glorieuze verleden heeft er tot in de kleinste dorpjes sporen nagelaten. Laat u onderdompelen in de ‘Al-Andalus’-geschiedenis, vol fascinerende ervaringen. Alles staat in het teken van authenticiteit.

ontdek deze reis

Hou je van gastronomie én cultuur, dan is deze reis in Kroatië iets voor jou! Samen met een Engelstalige gids ga je namelijk op zoek naar de smaken van het mediterrane Istrië. Geniet van enkele lokale producten, een begeleid bezoek en een charmant hotelletje.

ontdek deze reis

Fins Lapland is één van de plaatsen op aarde waar de natuur nog authentiek is. Het is een woeste wildernis waar rust, stilte en memorabele witte vlaktes te vinden zijn. Gedurende 5 dagen maken we kennis met typische Finse activiteiten.

ontdek deze reis

Lieflijke witgekalkte huisjes, versierd met kleurrijke bougainvilles, nestelen zich in de donkere aarde aan de voet van de reusachtige zwarte berg, die volledig omringd wordt door de alomtegenwoordige zee. Welkom op Stromboli: het eiland met de meest actieve vulkaan van Europa.

ontdek deze reis

Ben je de klassieke hotelkamer wat beu? Ga dan op vakantie naar Slovenië. 'Garden Village Bled' heeft toffe tree houses en luxueuze tenten om in te logeren. Dichtbij het meer van Bled en toch rustig gelegen in de natuur. Een tikkeltje avontuur in een uniek kader. Soms mag het al eens iets meer zijn...

ontdek deze reis

Onze Travel Experts

Lindsay

Functie:
travel designer
Bij Best of Travel:
sinds februari 2015
Favoriete Quote:
Better to see something once than to hear about it a 100 times.
Mooiste Reiservaring
In de helikopter over de Grand Canyon vliegen blijft een topper uit mijn lijstje.
let’s talk

Gwendolien

Functie:
travel designer
Bij Best of Travel:
sinds oktober 2003
Favoriete Quote:
To travel is to discover.
Mooiste Reiservaring
Afvaart van de Amazone: de mysterieuze stilte en dierenkreten doen je alles vergeten.
let’s talk

Riet

Functie:
travel designer
Bij Best of Travel:
sinds februari 2016
Favoriete Quote:
Rester, c'est exister. Mais voyager, c'est vivre.
Mooiste Reiservaring
Open Ocean Experience temidden de humpbackwhales in de Thonga Beach Lodge, Zuid Afrika.
let’s talk

Nathalie

Functie:
travel designer
Bij Best of Travel:
sinds april 1999
Favoriete Quote:
The only way to do great work is to love what you do.
Mooiste Reiservaring
De beklimming van Mount Rinjani op Lombok: heavy, maar super!
let’s talk

Laten we samen je droomvakantie bedenken

kom langs voor een persoonlijke babbel

Start met een afspraak

Vertel ons in een persoonlijk gesprek hoe jij je reis wil beleven. Vul eerst het contactformulier in of bel. We zetten al de koffie klaar.

Krijg een reisvoorstel op maat

Na 1 keer samenzitten, gaat je travel designer aan de slag. Je krijgt vrijblijvend een uitgewerkt en persoonlijk reisvoorstel. We verfijnen dat tot het helemaal is wat jij wil.

Boek daarna eenvoudig

Bestemming perfect? Activiteiten perfect? Logies perfect? Boek dan eenvoudig via je persoonlijke online klantenzone. Daar vind je ook al je reisdocumenten, overal ter wereld toegankelijk.

maak een afspraak