De Big Five in alle luxe ontdekken

Verlies geen tijd

Vlieg van park naar park en beleef een luxueuze huwelijksreis.

Ontbijten op een unieke locatie

In het Amboseli NP geniet je van een ontbijt midden in de wildernis.

Loisaba reservaat

Ontdek de streek tijdens een begeleide safaritocht.

Verblijf in luxueuze accommodaties, gelegen in de prachtige natuur.

Geniet van sundowners op unieke locaties!

Ga op zoektocht naar zoveel mogelijk dieren.

Laat je verwennen door de topservice van de accommodaties.

Voorbeeldreis

Geen 2 mensen zijn gelijk, dus geen 2 reizen zijn dezelfde. Elke reis wordt op maat gemaakt.

Dag 1-2 Van Parijs naar Nairobi

Na de mooiste dag van je leven volgt een schitterende huwelijksreis… We zijn er klaar voor! In Brussel-Zuid nemen we de trein naar Parijs, waar we het vliegtuig nemen naar Kenia. Na de rechtstreekse vlucht komen we aan in Nairobi, de hoofdstad van het land. Eenmaal in het hotel genieten we van een heerlijk diner en overnachting.

Dag 3 Vlucht naar het Amboseli National Park

We nemen de tijd om uitgebreid te ontbijten en worden vervolgens naar de nationale Wilson luchthaven gebracht. Na een vluchtje van 45 minuten landen we midden in het Amboseli National park en beleven we op weg naar onze lodge al onze 1ste spannende safari in de schaduw van de machige KIlimanjaro. Na de lunch rusten we eventjes uit aan het zwembad vooraleer we er in de namiddag op uit trekken op de Big Five te spotten. ’s Avonds genieten we bij een sundowner na van onze avonturen.

Dag 4 Op wandelsafari

Onze dag begint vroeg: we gaan namelijk op wandelsafari onder de vakkundige begeleiding van een lokale ranger. Omringd door het fascinerende landschap zien we buffels en giraffen van dichtbij grazen. Ontbijten doen we in stijl, midden in de wildernis. In de namiddag vertrekken we nogmaals voor een safaritocht door het park.

Dag 5 Naar het Loisaba Reservaat

Bij het ochtendgloren gaan we opnieuw op ontdekking in het Amboseli NP. Terug in het camp worden we getrakteerd op een zalige brunch. Daarna vliegen we naar het Loisaba reservaat. We genieten er van de unieke landschappen en de rijke dierenwereld tijdens een namiddagsafari.

Dag 6-7 Loisaba Reservaat

Het is nog bijzonder vroeg als we het Loisaba reservaat gaan verkennen. Onze gids is lid van de Samburu stam en leert ons alles over de lokale tradities en fauna en flora. Terug in het camp sterken we even aan en nemen we een frisse duik in het zwembad. Daarna gaan we met een jeep op zoek naar de zeldzame hyenahond, de grévyzebra, de oryx en de grote koedoe. Daarnaast nemen we ook deel aan een visexcursie en ontdekken we de omgeving met een kameel.

Dag 8 Op naar de Masai Mara

We vliegen vandaag naar de legendarische Masai Mara. Samen met de Serengeti vormt ze een reusachtig beschermd natuurgebied, waarin jaarlijks de spectaculaire Grote Migratie plaats vindt. Miljoenen gnoes, zebra’s en Thomson gazellen trekken van weide naar weide op zoek naar vers voedsel. Grote katachtigen zoals leeuwen, luipaarden en cheeta’s gluren naar hen, net zoals de krokodillen in de rivieren. Ons afgelegen camp aan de oever van de Sand River vormt het startpunt van al onze safaritochten. We picknicken in de wildernis en bezoeken eveneens een Masai dorp.

Dag 9 Safari in het kwadraat

We gaan de hele dag op safari in de Masai Mara. Het park staat bekend om zijn bush- en boomsavanne en de Mara rivier. We brengen de avond door onder de Afrikaanse sterrenhemel en bedenken dat we nog niet vaak, zoveel moois op korte tijd te zien kregen.

Dag 10-11 Terug naar België

Na een ontspannende ochtend in het kamp vliegen we terug naar Nairobi, met een hoofd vol herinneringen en een hart vol heimwee. We nemen het vliegtuig terug naar Parijs. Na een korte treinrit zijn we terug in Brussel-Zuid. We kunnen bijna niet geloven dat onze huwelijksreis al voorbij is…

Testimonials

Een reis die in ons geheugen gegrift staat! Een super dikke pluim voor de organisatie!

Dankzij de top-organisatie hebben wij een fantastische huwelijksreis in Kenia & Zanzibar gehad! Op safari in Kenia hebben we heel veel ervaren met onze sublieme gids Evans. De strandverlenging in Zanzibar was ideaal om de batterijen op te laden. Met andere woorden: dé perfecte combinatie! We mochten genieten van prachtige locaties, zeer mooie verblijven, lekker eten, aangename begeleiding...

Willem J.

Onze Afrika Experts

Laten we samen je droomreis bedenken

kom langs voor een persoonlijke babbel

Start met een afspraak

Vertel ons in een persoonlijk gesprek hoe jij je reis wil beleven. Vul eerst het contactformulier in of bel. We zetten al de koffie klaar.

Krijg een reisvoorstel op maat

Na 1 keer samenzitten, gaat je travel designer aan de slag. Je krijgt vrijblijvend een uitgewerkt en persoonlijk reisvoorstel. We verfijnen dat tot het helemaal is wat jij wil.

Boek daarna eenvoudig

Bestemming perfect? Activiteiten perfect? Logies perfect? Boek dan eenvoudig via je persoonlijke online klantenzone. Daar vind je ook al je reisdocumenten, overal ter wereld toegankelijk.

maak een afspraak

Niet helemaal wat je zocht?

Maak je geen zorgen. We maken jouw reis op maat!
Bel ons op 051/700.516 of zoek hier voor verdere inspiratie.

Wij maken je droomreis waar!