De Big Five in alle luxe ontdekken

Verlies geen tijd

Vlieg van park naar park en beleef een luxueuze huwelijksreis.

Ontbijten op een unieke locatie

In het Amboseli NP geniet je van een ontbijt midden in de wildernis.

Nachtelijke escapades

Maak een spannende nachtsafari in het Meru NP.

Verblijf in luxueuze accommodaties, gelegen in de prachtige natuur.

Geniet van sundowners op unieke locaties!

Ga op zoektocht naar zoveel mogelijk dieren.

Laat je verwennen door de topservice van de accommodaties.

Voorbeeldreis

Geen 2 mensen zijn gelijk, dus geen 2 reizen zijn dezelfde. Elke reis wordt op maat gemaakt.

Dag 1 Van Parijs naar Nairobi

Na de mooiste dag van je leven volgt een schitterende huwelijksreis… We zijn er klaar voor! In Brussel-Zuid nemen we de trein naar Parijs, waar we het vliegtuig nemen naar Kenia. Na de rechtstreekse vlucht komen we aan in Nairobi, de hoofdstad van het land. Eenmaal in het hotel genieten we van een heerlijk diner.

Dag 2 Vlucht naar het Amboseli National Park

We nemen de tijd om uitgebreid te ontbijten en worden vervolgens naar de nationale Wilson luchthaven gebracht. Na een vluchtje van 45 minuten landen we midden in het Amboseli National park en beleven we op weg naar onze lodge al onze 1ste spannende safari. Na de lunch rusten we eventjes uit aan het zwembad vooraleer we er in de namiddag op uit trekken op de Big Five te spotten. ’s Avonds genieten we bij een sundowner na van onze avonturen.

Dag 3 Op wandelsafari

Onze dag begint vroeg: we gaan namelijk op wandelsafari onder de vakkundige begeleiding van een lokale ranger. Omringd door het fascinerende landschap zien we buffels en giraffen van dichtbij grazen. Ontbijten doen we in stijl, midden in de wildernis. In de namiddag vertrekken we nogmaals voor een safaritocht door het park.

Dag 4 Naar het Meru National Park

Bij het ochtendgloren gaan we opnieuw op ontdekking in het Amboseli NP. Terug in het camp worden we getrakteerd op een zalige brunch. Daarna vliegen we naar Meru National Park. Tijd voor een deugddoende massage!

Dag 5 Olifanten en leeuwen

Het is nog bijzonder vroeg als we het Meru NP gaan verkennen, dat bekend staat om zijn grote olifantenkuddes en leeuwenroedels. Onderweg lunchen we in de volle natuur, telkens weer een onvergetelijke belevenis! ’s Avonds spitsen we, met een aperitief in de hand, onze oren om de unieke geluiden van het wild te identificeren. Zodra de zon onder is, vertrekken we voor een spannende nachtsafari.

Dag 6 Masai Mara

Tijdens onze begeleide wandelsafari slagen we erin om heel dicht bij het wild te komen. Daarna wacht ons een nieuw hoogtepunt: we vliegen naar de legendarische Masai Mara. Samen met de Serengeti vormt ze een reusachtig beschermd natuurgebied, waar jaarlijks de spectaculaire migratie plaatsvindt. Miljoenen gnoes, zebra’s en Thomson gazellen trekken rond van weide naar weide op zoek naar vers voedsel. We worden begluurd door leeuwen en cheeta’s en zelfs de krokodillen in de rivier.

Dag 7 Safari in het kwadraat

We gaan de hele dag op safari in de Masai Mara. Het park staat bekend om zijn bush- en boomsavanne en de Mara rivier. We brengen de avond door onder de Afrikaanse sterrenhemel en bedenken dat we nog niet vaak, zoveel moois op korte tijd te zien kregen.

Dag 8-9 Terug naar België

Na een ontspannende ochtend in het kamp vliegen we terug naar Nairobi, met een hoofd vol herinneringen en een hart vol heimwee. We nemen het vliegtuig terug naar Parijs. Na een korte treinrit zijn we op dag 9 terug in Brussel-Zuid. We kunnen bijna niet geloven dat onze huwelijksreis al voorbij is…

Onze Afrika Experts

Riet

Functie:
travel designer
Bij Best of Travel:
sinds februari 2016
Favoriete Quote:
Rester, c'est exister. Mais voyager, c'est vivre.
Mooiste Reiservaring
Open Ocean Experience temidden de humpbackwhales in de Thonga Beach Lodge, Zuid Afrika.
let’s talk

Laten we samen je droomreis bedenken

kom langs voor een persoonlijke babbel

Start met een afspraak

Vertel ons in een persoonlijk gesprek hoe jij je reis wil beleven. Vul eerst het contactformulier in of bel. We zetten al de koffie klaar.

Krijg een reisvoorstel op maat

Na 1 keer samenzitten, gaat je travel designer aan de slag. Je krijgt vrijblijvend een uitgewerkt en persoonlijk reisvoorstel. We verfijnen dat tot het helemaal is wat jij wil.

Boek daarna eenvoudig

Bestemming perfect? Activiteiten perfect? Logies perfect? Boek dan eenvoudig via je persoonlijke online klantenzone. Daar vind je ook al je reisdocumenten, overal ter wereld toegankelijk.

maak een afspraak

Niet helemaal wat je zocht?

Maak je geen zorgen. We maken jouw reis op maat!
Bel ons op 051/700.516 of zoek hier voor verdere inspiratie.

Wij maken je droomreis waar!