De paradijselijke sfeer van Fiji, Frans-Polynesië en de Cook Eilanden

Fiji vanop het water ontdekken

Beleef de paradijselijke pracht van Fiji met de Blue Lagoon Cruise

Ontdekking van de Cook Islands

Keer letterlijk terug in de tijd in Rarotonga en verken de Cook Eilanden per fiets of scooter

Relaxen in Frans-Polynesië

Geniet van een heerlijke picknick op een verlaten strand in Bora Bora

Wil je de lokale gebruiken ontdekken? Beleef dan een traditionele kava ceremonie.

Heerlijk, die sfeer in de Pacific!

Relax op paradijselijke, witte stranden...

En verken de fantastische onderwaterwereld.

Voorbeeldreis

Geen 2 mensen zijn gelijk, dus geen 2 reizen zijn dezelfde. Elke reis wordt op maat gemaakt.

Dag 1-2 Vertrek richting Nadi

Onze reis kan beginnen! Rond de middag vliegen we vanaf Brussel via Londen naar Los Angeles. In Los Angeles stappen we over op de directe vlucht naar Nadi in Fiji.

Dag 3 Aankomst in Nadi

Onze gids verwelkomt ons bij aankomst met een grote glimlach en brengt ons naar Denarau Marina. Daar stappen we op de boot richting het paradijselijke Malolo Lailai in de Mamanucas-eilandengroep.

Dag 4 Ontspannen in het paradijs

We komen helemaal tot rust in ons romantische resort met een mooi zandstrand en koraalrif. De tropische tuin met palmbomen en zwembad is ideaal om even te ontspannen na de lange reis. We maken van de gelegenheid gebruik om wat te snorkelen. Je kan er ook kajakken en peddelsurfen, maar daar wagen we ons voorlopig niet aan.

Dag 5 Blue Lagoon Cruise

Na het ontbijt nemen we de boot naar de Fiji Princess, waar we inschepen voor onze 5-daagse Blue Lagoon Cruise. Dé ideale manier om Fiji te ontdekken.

Dag 6-8 Blue Lagoon Cruise

We genieten volop van de prachtige omgeving en de leuke tripjes. Op de boot is alles inbegrepen, dus we hoeven ons nergens zorgen om te maken.

Dag 9 Denarau Marina - Pacific Harbour

’s Morgens nemen we vanuit Denarau Marina de minibus naar Pacific Harbour, waar we 2 nachten blijven slapen.

Dag 10 De avonturenhoofdstad van Fiji

Ons resort ligt aan een mooi strand in Pacific Harbour, de avonturenhoofdstad van Fiji. We kunnen er snorkelen in de lagune van Beqa, duiken met haaien, golfsurfen, raften, een traditioneel dorp bezoeken of door het binnenland wandelen naar een verlaten waterval. Kortom, keuze genoeg!

Dag 11 Pacific Harbour - Auckland

Vandaag staan we vroeg op om onze vlucht naar Auckland te halen. Hier blijven we een nachtje slapen. De volgende dag vliegen we verder richting Rarotonga.

Dag 12 Tijdreizen in Rarotonga

Tijdens onze vlucht naar Rarotonga gebeurt er iets vreemds. We vliegen eigenlijk terug in de tijd en beleven 2 keer dezelfde dag. Bij aankomst in Rarotonga brengt de gids ons naar het hotel. Hier verblijven we 3 nachten.

Dag 13-14 Verken Rarotonga per fiets of scooter

In Rarotonga leren we het gemoedelijke tempo van de lokale bevolking kennen. Het eiland is amper 32 kilometer in omtrek. Ideaal om per fiets of scooter te verkennen. Wij kiezen voor de fiets en sluiten de dag af met wat snorkelen.

Dag 15 Rarotonga - Aitutaki

Na het ontbijt vliegen we naar Aitutaki waar we 3 nachten verblijven in een bungalow.

Dag 16-17 Zwemmen in één van de mooiste lagunes ter wereld

We profiteren van 2 volle dagen om te zwemmen en te snorkelen in één van de mooiste lagunes ter wereld. Met een Lagoon Cruise varen we naar idyllische palmenstranden met koralen en we zien heel wat vissen in het kristalheldere water.

Dag 18 Aitutaki - Rarotonga - Papeete

Vandaag vliegen we terug naar Rarotonga en reizen we verder naar Papeete.

Dag 19 Indrukwekkende kleurenpaletten in Tahiti

We hebben de hele dag tijd om Tahiti te verkennen en de lokale kleurrijke markt te bezoeken. Naast de zwarte parels vinden we hier ook speciale Monoï-olie en mooie pareo’s. We zijn verrast door het kleurenpallet in Tahiti. Zo zijn de stranden bijna zwart, terwijl het binnenland bezaaid is met groene valleien, watervallen en wandelpaden.

Dag 20 Papeete - Moorea

Vandaag rijden we naar Papeete voor een korte vlucht naar Moorea.

Dag 21 Slapen aan het strand in Moorea

In Moorea slapen we vlak aan het strand met prachtige koralen meteen voor de kust. We kunnen ook duiken en snorkelen in het resort. Maar wij bezoeken de mooie baaien Opunoha en Cook’s Bay en genieten van het zicht op het uitkijkpunt Belvedere.

Dag 22 Moorea - Bora Bora

We vliegen naar Bora Bora en varen door de azuurblauwe lagune naar ons hotel. Hier verblijven we 3 nachten in een strandbungalow.

Dag 23-24 Picknicken op een verlaten zandstrand

Wat een paradijs! In en rondom de wondermooie lagune zijn er tal van activiteiten, zoals een wandeling naar de top van Mt. Otemanu. Wij genieten onder een palmboom van een heerlijke picknick op een verlaten zandstrand.

Dag 25-26 Bora Bora - Papeete - Brussel

Na de middag vliegen we vanuit Bora Bora terug naar Papeete waar we overstappen op onze vlucht via Los Angeles en Londen naar Brussel. We komen aan in België met heel wat herinneringen voor het leven.

Onze Oceanië Experts

Heidi

Functie:
travel designer
Bij Best of Travel:
sinds november 1995
Favoriete Quote:
Travel is the only thing you buy that makes you richer.
Mooiste Reiservaring
Ondergedompeld worden in de authenticiteit van Vanuatu, het onbekende paradijs.
let’s talk

Laten we samen je droomreis bedenken

kom langs voor een persoonlijke babbel

Start met een afspraak

Vertel ons in een persoonlijk gesprek hoe jij je reis wil beleven. Vul eerst het contactformulier in of bel. We zetten al de koffie klaar.

Krijg een reisvoorstel op maat

Na 1 keer samenzitten, gaat je travel designer aan de slag. Je krijgt vrijblijvend een uitgewerkt en persoonlijk reisvoorstel. We verfijnen dat tot het helemaal is wat jij wil.

Boek daarna eenvoudig

Bestemming perfect? Activiteiten perfect? Logies perfect? Boek dan eenvoudig via je persoonlijke online klantenzone. Daar vind je ook al je reisdocumenten, overal ter wereld toegankelijk.

maak een afspraak

Niet helemaal wat je zocht?

Maak je geen zorgen. We maken jouw reis op maat!
Bel ons op 051/700.516 of zoek hier voor verdere inspiratie.

Wij maken je droomreis waar!