De toppers van Australië

Tof diner in Melbourne

Geniet van een diner aan boord van het Colonial Tramcar Restaurant in Melbourne.

Het rode centrum van Australië

Verken de Red Centre en geniet van een prachtige zonsopgang bij Ayers Rock.

Kennismaking met het Sydney Opera House

Leer meer over het Sydney Opera House tijdens een begeleid bezoek.

Boek een optionele excursie naar het Daintree National Park en wandel rond in het indrukwekkende regenwoud.

De Red Centre biedt gegarandeerd vele fotomomenten.

Geniet van heerlijke lunches...

Deze tour brengt je naar enkele bekende highlights van het land. Niet twijfelen: contacteer ons!

Voorbeeldreis

Geen 2 mensen zijn gelijk, dus geen 2 reizen zijn dezelfde. Elke reis wordt op maat gemaakt.

Dag 1-2 Van Brussel naar Melbourne

Tijd om aan de reis van ons leven te beginnen! In Brussel nemen we eerst een vlucht naar Abu Dhabi en dan richting Melbourne. Op dag 2 komen we in de late namiddag aan in het hippe Melbourne. We nemen een taxi naar het hotel en gaan nog even op ontdekking in deze toffe stad.

Dag 3 Ontmoeting met de medereizigers

We genieten samen met onze reisgezellen en onze tourleader van een welkomstreceptie en diner aan boord van het historische Colonial Tramcar Restaurant. Het lijkt alvast te klikken met hen!

Dag 4-5 Melbourne ontdekken

Na een stadsrondrit maken we een begeleide wandeling om de hippe steegjes, indrukwekkende arcades, leuke cafés en fascinerende straatkunst te ontdekken. De rest van de dag hebben we vrij en maken we op eigen houtje een excursie naar Phillip Island met de befaamde Penguin Parade.

De volgende dag mogen we zelf kiezen wat we doen. Wij kiezen voor een excursie naar de Great Ocean Road, één van de meest panoramische routes van Australië met de bekende Twelve Apostles waarna we genieten van de lokale gastronomie in het uitgebreide en uitstekende restaurantaanbod van Melbourne.

Dag 6 Vlucht naar Alice Springs

Na het ontbijt krijgen we een transfer naar de luchthaven voor onze binnenlandse vlucht naar Alice Springs. Bij aankomst bezoeken we School of the Air, van waaruit de kinderen op Outback stations les krijgen. Bij de Royal Flying Doctors krijgen we een fascinerende inkijk in de werking van deze belangrijke organisatie. ’s Avonds genieten we bij de Falzon-familie van een uitstekende BBQ. We luisteren geboeid naar de verhalen over hun grote passie voor ecologie, astronomie en cultuur.

Dag 7 Van Alice Springs naar Ayers Rock

We reizen door de West MacDonnell en James Ranges. Onderweg maken we een stop om een spectaculair zicht op Mt. Connor in ons op te nemen voor we aankomen in Ayers Rock. De namiddag vullen we vrij in en genieten we vooral van de vele faciliteiten in ons verblijf. Bij zonsondergang bewonderen we de magnifieke kleurschakeringen over Uluru bij een glaasje wijn met hapjes. Zalig!

Dag 8 Uluru & Kata Tjuta

Vroeg uit de veren voor de spectaculaire zonsopgang over Ayers Rock! Tijdens een trip rond de voet van de monoliet leren we meer over de Anangu Aboriginal mensen en mogen we hun rotskunst bewonderen. Door de woestijnvlakte reizen we naar Kata Tjuta (de Olgas) waar we een wandeling maken in Walpa Gorge. Na de mooie zonsondergang keren we terug naar ons hotel.

Dag 9 Vlucht naar het tropische Cairns

Een Aboriginal leert ons vandaag meer over de lokale kunst en de betekenis ervan. We mogen onze eigen schilderkunsten uitproberen en onze creatie meenemen als leuke herinnering. Na de middag vliegen we van Ayers Rock naar het tropische Cairns.

Dag 10 Cairns

We hebben een vrije dag en daar genieten we van. We maken een boeiende excursie naar het Daintree National Park (optioneel). Wie wil, kan ook kiezen voor een tocht naar Kuranda of een bezoek brengen aan het Tjapukai Aboriginal Cultural Park.

Dag 11 Snorkelen in Great Barrier Reef

Na het ontbijt gaan we aan boord van een snelle catamaran naar het Great Barrier Reef. We kunnen de onderwaterwereld vanuit een semiduikboot ontdekken. Een unieke ervaring! En er is natuurlijk ook de mogelijkheid om te snorkelen. Om tussendoor de batterijen op te laden wordt er een lekker tropisch buffet aan boord geserveerd. We sluiten de dag af met een diner in een lokaal restaurant met zicht op de Waterfront van Cairns.

Dag 12 Vlucht naar Sydney

’s Ochtends krijgen we een transfer naar de luchthaven van Cairns en vliegen we naar Sydney. Bij aankomst is er een transfer naar ons verblijf en hebben we een vrije avond. Tijd om het nachtleven te ontdekken!

Dag 13 Verkenning van Sydney

Vandaag verkennen we één van de bekendste havensteden ter wereld. We brengen een begeleid bezoek aan het Sydney Opera House vooraleer we de oostelijke buitenwijken van de stad, met het bekende Bondi Beach, ontdekken. ‘s Middags genieten we van een heerlijke lunch tijdens een boottocht in de haven. De rest van de namiddag slenteren we op eigen houtje rond.

Dag 14 Vrije dag in Sydney

We vullen de dag naar eigen keuze in. We hebben de mogelijkheid om een excursie te maken naar het Blue Mountains National Park, maar we wagen ons liever aan de beklimming van de Harbour Bridge (optioneel). We hebben een spectaculair uitzicht vanop de top! We sluiten de dag af met een gezellig afscheidsdiner, samen met onze reisgezellen en onze begeleider in een tof restaurant bij het water.

Dag 15-16 Vertrek naar huis

Onze trip eindigt met een transfer naar de luchthaven van Sydney voor onze terugvlucht naar Abu Dhabi en vervolgens naar België. Hopelijk tot snel, Australië!

Testimonials

Goede mix van natuur, steden en hotels

We willen jullie bedanken voor een perfect georganiseerde reis. Alles klopte tot in de puntjes met een goede mix tussen natuur, steden en de Outback. Keuze van hotels en verblijven was ook top. Altijd 'very near to where the action was'. We hebben het ons geen moment beklaagd dat we de organisatie aan jullie hebben overgelaten.

P.A.

Genoten van een prachtige reis georganiseerd door Best of Travel!

We zijn net terug van een rondreis door Australië, alles was tot in de puntjes geregeld. De variatie tussen stad, natuur en wildlife was fantastisch. We zijn teruggekeerd met een koffer vol mooie herinneringen. Bedankt!

Thomas Mommerency

Enorm genoten... Best of Travel is een aanrader!

Heidi heeft ons zeer goed geholpen bij de voorbereiding van de reis. Ze stelde zaken voor die we zelf nooit hadden kunnen bedenken en put uit vele jaren reiservaring in Australië. We hebben enorm genoten van onze reis en zouden Best of Travel zeker en vast aan anderen aanraden.

Laura De Schepper

Onze Oceanië Experts

Soraya

Functie:
travel designer
Bij Best of Travel:
sinds juli 2017
Favoriete Quote:
We travel not to escape life, but for life not to escape us.
Mooiste Reiservaring
Je zo klein voelen wanneer je de melkweg ziet in Nieuw-Zeeland zonder lichtvervuiling.
let’s talk

Heidi

Functie:
travel designer
Bij Best of Travel:
sinds november 1995
Favoriete Quote:
Travel is the only thing you buy that makes you richer.
Mooiste Reiservaring
Ondergedompeld worden in de authenticiteit van Vanuatu, het onbekende paradijs.
let’s talk

Laten we samen je droomreis bedenken

kom langs voor een persoonlijke babbel

Start met een afspraak

Vertel ons in een persoonlijk gesprek hoe jij je reis wil beleven. Vul eerst het contactformulier in of bel. We zetten al de koffie klaar.

Krijg een reisvoorstel op maat

Na 1 keer samenzitten, gaat je travel designer aan de slag. Je krijgt vrijblijvend een uitgewerkt en persoonlijk reisvoorstel. We verfijnen dat tot het helemaal is wat jij wil.

Boek daarna eenvoudig

Bestemming perfect? Activiteiten perfect? Logies perfect? Boek dan eenvoudig via je persoonlijke online klantenzone. Daar vind je ook al je reisdocumenten, overal ter wereld toegankelijk.

maak een afspraak

Niet helemaal wat je zocht?

Maak je geen zorgen. We maken jouw reis op maat!
Bel ons op 051/700.516 of zoek hier voor verdere inspiratie.

Wij maken je droomreis waar!