De wonderlijke Seychellen

Coco de wie?

Zie de beroemde coco de mer palmen in Praslin.

Exotische fietstocht

Ga fietsen op het eiland La Digue, het op twee na grootste eiland van de Seychellen.

Heaven is a beach on earth

Relax op één van de mooiste stranden ter wereld: Anse Lazio.

Op de Seychellen kan je heerlijk relaxen op de magisch mooie stranden!

Ook vind je hier de grote Coco de Mer.

Ga zeker eens snorkelen om de mooie onderwaterwereld te ontdekken.

Maar wie weet kom je aan land wel deze vriendelijke eilandbewoner tegen!

Voorbeeldreis

Geen 2 mensen zijn gelijk, dus geen 2 reizen zijn dezelfde. Elke reis wordt op maat gemaakt.

Dag 1-2 Op naar Mahé

’s Avonds nemen we een rechtstreekse vlucht van Parijs naar Mahé. Laat de vakantie beginnen! Op dag 2 komen we aan op Mahé. We worden hartelijk verwelkomd en naar ons hotel gebracht.

Dag 3-6 Het grootste eiland

Deze komende dagen kunnen we heerlijk relaxen op het strand. Maar we nemen geregeld onze huurwagen om het eiland op eigen houtje te verkennen, want Mahé heeft veel te bieden. We brengen ook een bezoekje aan de hoofdstad Victoria, de kleinste hoofdstad ter wereld. En een actieve wandeling in het indrukwekkende Morne Seychellois National Park mag zeker niet ontbreken.

Dag 7 Naar Praslin

Vandaag worden we naar de haven gebracht, vanwaar we met de ferry naar Praslin reizen.

Dag 8 Praslin

Op het eiland Praslin maken we een prachtige wandeling in Vallée de Mai, UNESCO Werelderfgoed, waar de beroemde coco de mer palmen groeien. Vanaf Praslin verkennen we ook de idyllische, omliggende eilanden. We ontdekken heel wat bijzondere plekken: het vogelreservaat Cousin, Curieuse met zijn fantastische reuzenschildpadden en het mooie St-Pierre waar we gaan snorkelen.

Dag 9-10 Het mooiste strand ter wereld

Anse Lazio, gelegen in het noorden met zijn parelwit strand, wordt beschouwd als één van de mooiste stranden ter wereld. Het strand heeft erg fijn zand, zonder grote koraalstukken, en loopt geleidelijk af in de zee, dus een duik in het azuurblauwe water mogen we niet laten liggen!

We genieten met volle teugen van onze laatste dag op Praslin. Met de huurwagen ontdekken we op ons gemak de vele kleine stranden en baaien.

Dag 11 Van Praslin naar La Digue

Vandaag varen we met de ferry naar het derde eiland van onze reis. De komende dagen kunnen we in alle rust dit wonderlijke eiland ontdekken. We leren als snel dat La Digue een fietseiland is en kiezen dus voor unieke fietsritjes om het eiland te verkennen.

Dag 12 Het idyllische La Digue

Op deze paradijselijke plek genieten we met volle teugen van the little things in life. We relaxen aan één van de afgelegen stranden en baaitjes, omgeven door massieve granieten rotsen. Zalig!

Dag 13 Gigantische rotsen

Vandaag maken we tijd om dit paradijselijke eiland verder te verkennen en gaan we op zoek naar de bekende, enorme granieten rotsen van Anse Source d’Argent.

Dag 14 Retour naar Mahé en vertrek

Tijd om afscheid te nemen van de Seychellen. We reizen ’s morgensvroeg per ferry terug naar het hoofdeiland Mahé van waar we een transfer krijgen naar de luchthaven en naar Parijs terugvliegen. We hebben genoten van deze ‘slice of paradise’.

Onze Afrika Experts

Laten we samen je droomreis bedenken

kom langs voor een persoonlijke babbel

Start met een afspraak

Vertel ons in een persoonlijk gesprek hoe jij je reis wil beleven. Vul eerst het contactformulier in of bel. We zetten al de koffie klaar.

Krijg een reisvoorstel op maat

Na 1 keer samenzitten, gaat je travel designer aan de slag. Je krijgt vrijblijvend een uitgewerkt en persoonlijk reisvoorstel. We verfijnen dat tot het helemaal is wat jij wil.

Boek daarna eenvoudig

Bestemming perfect? Activiteiten perfect? Logies perfect? Boek dan eenvoudig via je persoonlijke online klantenzone. Daar vind je ook al je reisdocumenten, overal ter wereld toegankelijk.

maak een afspraak

Niet helemaal wat je zocht?

Maak je geen zorgen. We maken jouw reis op maat!
Bel ons op 051/700.516 of zoek hier voor verdere inspiratie.

Wij maken je droomreis waar!