Eilandhoppen in de Stille Zuidzee

Bruisend Sydney

Verken één van de mooiste steden ter wereld en bezichtig de Sydney Harbour.

Tradities en lokale gebruiken

Ontdek het authentieke eiland Tanna en de vriendelijke bewoners.

Surf’s up in Fiji

Waag je het water in bij dé surfstek van Fiji: Frigates Passage.

Je droomreis start in het bruisende Sydney.

De stranden op het eiland Efate zijn echte pareltjes...

Het vulkanische eiland Tanna trakteert je op spectaculaire landschappen.

Idyllische settings, verfrissend water en... elkaar!

Voorbeeldreis

Geen 2 mensen zijn gelijk, dus geen 2 reizen zijn dezelfde. Elke reis wordt op maat gemaakt.

Dag 1-2 Vertrek naar Sydney

´s Morgens vliegen we vanuit Brussel via Hong Kong naar Sydney. De volgende dag komen we aan in Sydney en krijgen we een transfer naar ons hotel. We vallen heerlijk in slaap, benieuwd naar morgen.

Dag 3-5 Sydney

Sydney is zonder twijfel één van de mooiste steden ter wereld! We hebben 3 dagen de tijd om deze stad op eigen houtje te ontdekken. Eerst bezoeken we Sydney Harbour, waar de wereldberoemde Harbour Bridge te vinden is. Ook het magnifieke Syndney Opera House staat op ons programma. We maken alvast ook een dagexcursie naar de Blue Mountains ten westen van de stad. Onvergetelijk!

Dag 6 Vlucht naar Vanuatu

Het is tijd om Sydney te verlaten. We krijgen een shuttletransfer naar de luchthaven en checken in voor onze vlucht naar Port Vila, op het eiland Efate.

Dag 7-8 Op ontdekking in Efate

Wie wil kan een dagje genieten aan het strand van Erakor Lagune, maar wij willen eerst de streek verkennen. Wat een prachtig eiland met idyllische stranden, een indrukwekkende natuur, de markt en het stadcentrum die het ontdekken waard zijn.

Dag 9 Port Vila - Tanna

Vandaag vliegen we van Port Vila naar Tanna, waar we een transfer krijgen naar ons hotel. Tijdens de rit krijgen we alvast de indruk dat Tanna een authentiek eiland is. We kunnen niet wachten om op verkenning te gaan.

Dag 10-11 Bezoek aan de Yasur

We brengen een bezoek aan de Yasur, één van de meest constant actieve vulkanen ter wereld. Een lange, maar prachtige rit door het binnenland van Tanna brengt ons naar de voet van de vulkaan. In een 15-tal minuten lopen we naar de top. Wat een uitzicht!

We bezoeken ook een traditioneel dorp in het regenwoud en laten we ons verder meedrijven op het ritme van dit mooie eiland. De tijd is hier precies blijven stilstaan.

Dag 12 Van Tanna naar Santo

Via Port Vila vliegen we door naar Santo, de korte naam voor het eiland ‘Espiritu Santo’. We verblijven voor de kust van Luganville, de hoofdplaats van het eiland.

Dag 13-14 Relaxen in Espiritu Santo

We hebben 2 dagen tijd om te genieten van al het moois dat Santo te bieden heeft. En nog komen we tijd te kort, want het is heerlijk relaxen aan het strand. Je kunt hier blijven snorkelen bij de fenomenale koraalriffen! Er zijn ook enkele prima duiksites rondom het eiland, zoals het scheepswrak ‘President Coolidge’. Heerlijk genieten dus.

Dag 15 Santo - Port Vila

Na het ontbijt vliegen we terug naar Port Vila en krijgen we een transfer naar ons hotel. De rest van de dag gaan we chillaxen.

Dag 16 Sunset cruise

Tijdens onze vrije dag op het eiland Efate bezoeken we de lokale markt en brengen we een bezoekje aan het stadscentrum. ’s Avonds kiezen we het ruime sop tijdens een ontspannende sunset cruise.

Dag 17 Op naar Fiji

Na het ontbijt is het tijd om naar Nadi in Fiji te vliegen. Bij aankomst worden we naar ons hotel in de omgeving van Pacific Harbour gebracht, gelegen op het hoofdeiland Viti Levu. Bij aankomst trekken we er al eventjes op uit om de nabije omgeving te ontdekken.

Dag 18-19 Pacific Harbour, Coral Coast

Het is hier paradijselijk genieten! We relaxen 2 dagen op de exotische stranden en snorkelen tussen de koraalriffen van de Beqa Lagoon. In een traditioneel Fijiaans dorp worden we erg gastvrij ontvangen, het lijkt of de tijd hier heeft stil gestaan. We nemen ook de tijd om een mooie wandeling te maken naar een verlaten waterval en wagen ons op het water in dé surfstek van Fiji: Frigates Passage. Een unieke en verfrissende ervaring!

Dag 20 Terug naar Nadi

We genieten nog eventjes van deze mooie omgeving en krijgen in de loop van de middag een transfer terug naar Nadi. Nog 1 nachtje en ons avontuur is alweer voorbij…

Dag 21-22 Vlucht naar Brussel

Na het ontbijt is het tijd om naar de luchthaven te gaan. We vliegen eerst naar Hong Kong en aansluitend verder naar Brussel. De volgende morgen landen we in België met tal van mooie reisherinneringen op zak.

Onze Oceanië Experts

Heidi

Functie:
travel designer
Bij Best of Travel:
sinds november 1995
Favoriete Quote:
Travel is the only thing you buy that makes you richer.
Mooiste Reiservaring
Ondergedompeld worden in de authenticiteit van Vanuatu, het onbekende paradijs.
let’s talk

Soraya

Functie:
travel designer
Bij Best of Travel:
sinds juli 2017
Favoriete Quote:
We travel not to escape life, but for life not to escape us.
Mooiste Reiservaring
Je zo klein voelen wanneer je de melkweg ziet in Nieuw-Zeeland zonder lichtvervuiling.
let’s talk

Laten we samen je droomreis bedenken

kom langs voor een persoonlijke babbel

Start met een afspraak

Vertel ons in een persoonlijk gesprek hoe jij je reis wil beleven. Vul eerst het contactformulier in of bel. We zetten al de koffie klaar.

Krijg een reisvoorstel op maat

Na 1 keer samenzitten, gaat je travel designer aan de slag. Je krijgt vrijblijvend een uitgewerkt en persoonlijk reisvoorstel. We verfijnen dat tot het helemaal is wat jij wil.

Boek daarna eenvoudig

Bestemming perfect? Activiteiten perfect? Logies perfect? Boek dan eenvoudig via je persoonlijke online klantenzone. Daar vind je ook al je reisdocumenten, overal ter wereld toegankelijk.

maak een afspraak

Niet helemaal wat je zocht?

Maak je geen zorgen. We maken jouw reis op maat!
Bel ons op 051/700.516 of zoek hier voor verdere inspiratie.

Wij maken je droomreis waar!