Glamping in Kenia

Front row view

Geniet van een gegarandeerde zitplaats aan het raam tijdens de safari’s.

Indrukwekkende natuur

Ga per 4x4 op zoek naar de Big Five.

Kenia vanop het water

Maak een boottocht op het prachtige Naivasha-meer.

Kenia, het land bij uitstek om mooie safari's te maken.

Lunch op een exclusieve setting? Waarom niet?

Leer de Masai bevolking kennen.

Op Lake Nakuru kan je honderden flamingo's spotten.

Voorbeeldreis

Geen 2 mensen zijn gelijk, dus geen 2 reizen zijn dezelfde. Elke reis wordt op maat gemaakt.

Dag 1 Vlucht van Brussel naar Nairobi

We vertrekken uit Brussel via Frankfurt naar Nairobi, de hoofdstad van Kenia. ’s Avonds bij aankomst krijgen we een transfer naar ons hotel.

Dag 2 Naar het Amboseli National Park

Ochtendstond heeft goud in de mond! We worden al vroeg opgepikt en rijden door Nairobi, in de richting van Amboseli. We merken amper dat de rit enkele uren duurt, want we zijn enorm onder de indruk van het prachtige landschap. In het camp aangekomen, genieten we van een lekkere lunch. Even de batterijen opladen tijdens een heerlijke siësta en we zijn helemaal klaar voor onze eerste safari. Wauw, al die leeuwen! Na afloop genieten we van een prachtige zonsondergang in het park en keren we terug naar het camp.

Dag 3 Op ontdekking in Amboseli

Na een heerlijk ontbijt vertrekken we voor een dag vol safari’s. We spotten heel wat dieren en komen na een boeiende tocht even tot rust tijdens een lekkere lunch. In de late namiddag keren we terug naar het camp voor een G&T.

Dag 4 Boottocht op het Naivasha-meer

Vandaag keren we terug naar Nairobi, waar we lunchen in de stad, om vervolgens verder te reizen naar Naivasha. Bij aankomst schepen we dadelijk in voor een indrukwekkende boottocht op het prachtige Naivasha-meer.

Dag 5 Safari in het Nakuru National Park

Vroeg uit de veren, want we trekken er weer op uit met de open jeep! Dit keer verkennen we het Nakuru National Park. Tot laat in de namiddag trekken we door dit uitzonderlijk gebied en spotten we heel wat schattige olifanten.

Dag 6 Hell’s Gate

Nog meer natuurpracht vandaag. We trekken met een gids te voet het Hell’s Gate National Park in. De omgeving en de rust zijn overweldigend. We nemen onze tijd, lunchen onderweg en trekken dan weer verder tot in de late namiddag. Met een big smile vallen we ’s avonds in onze luxueuze tent in een diepe, deugddoende slaap.

Dag 7 Naivasha - Masai Mara

Na het ontbijt rijden we door het prachtige landschap richting Masai Mara. Na de middag trekken we er op safari. Nadien keren we terug naar het camp, in het licht van een prachtige zonsondergang.

Dag 8 Masai Mara

Vandaag verkennen we de hele dag de indrukwekkende omgeving tijdens verschillende safari’s. Benieuwd welke dieren we vandaag allemaal spotten!

Dag 9-10 Vertrek naar Brussel

Onze reis zit er jammer genoeg al op. Na het ontbijt genieten we nog even van het landschap tijdens de rit naar Nairobi waar we inchecken voor onze vlucht huiswaarts. Via Frankfurt komen we aan in Brussel.

Onze Afrika Experts

Kimberly

Functie:
travel designer
Bij Best of Travel:
sinds april 2022
Favoriete Quote:
Don’t be a tourist, be a traveller.
Mooiste Reiservaring
Op backpackertrip door Slovenië met vrienden wilde ik de zonsopgang bewonderen. In Bled stonden we hiervoor om 3u op en deden een tocht door de bergen. We werden beloond met een onwaarschijnlijke zonsopgang.
let’s talk

Laten we samen je droomreis bedenken

kom langs voor een persoonlijke babbel

Start met een afspraak

Vertel ons in een persoonlijk gesprek hoe jij je reis wil beleven. Vul eerst het contactformulier in of bel. We zetten al de koffie klaar.

Krijg een reisvoorstel op maat

Na 1 keer samenzitten, gaat je travel designer aan de slag. Je krijgt vrijblijvend een uitgewerkt en persoonlijk reisvoorstel. We verfijnen dat tot het helemaal is wat jij wil.

Boek daarna eenvoudig

Bestemming perfect? Activiteiten perfect? Logies perfect? Boek dan eenvoudig via je persoonlijke online klantenzone. Daar vind je ook al je reisdocumenten, overal ter wereld toegankelijk.

maak een afspraak

Niet helemaal wat je zocht?

Maak je geen zorgen. We maken jouw reis op maat!
Bel ons op 051/700.516 of zoek hier voor verdere inspiratie.

Wij maken je droomreis waar!