Into the Wild: Masai Mara Explorer

Actieve groepsreis

Geniet van een unieke safaribeleving in kleine groep (max. 6 personen).

Mobiel tentenkamp

Maak een 2-daagse wandelsafari en overnacht in een mobiel tentenkamp.

Fly-in safari van en naar Nairobi

Neem het vliegtuig van en naar de Masai Mara.

Verblijf in camps te midden de natuur.

Benieuwd welke dieren jij allemaal ziet tijdens de safari's?

De Masai bevolking ontvangt je hartelijk!

Geniet van prachtige landschappen en de lokale wildlife.

Voorbeeldreis

Geen 2 mensen zijn gelijk, dus geen 2 reizen zijn dezelfde. Elke reis wordt op maat gemaakt.

Dag 1 Op weg naar Nairobi

In Brussel-Zuid nemen we de trein naar Parijs en van daaruit vliegen we naar Nairobi. Na een ontspannen vlucht overnachten we in de hoofdstad van Kenia. De reis kan beginnen!

Dag 2 Masai Mara

’s Ochtends worden we door onze chauffeur opgehaald. Hij brengt ons naar de luchthaven en na een korte vlucht komen we aan in de Masai Mara, waar onze gids ons staat op te wachten aan de airstrip. Terwijl we naar het camp rijden, turen we over de Afrikaanse savanne. In de namiddag is het zover: we vertrekken op onze 1ste safari. De avond brengen we door bij het gezellige kampvuur.

Dag 3 Safari in het Naboisho reservaat

We staan vroeg op om de savanne langzaam te zien ontwaken. Op onze safari beleven we dankzij onze ervaren gids het ene fotomoment na het andere. Rond de middag keren we terug naar het camp om te ontspannen. Maar ‘s avonds trekken we er opnieuw op uit.

Dag 4 Wandelen door de Afrikaanse vlakte

In de ochtendnevel maken we onze eerste safari. Ontbijten doen we onderweg. Als de ergste middaghitte voorbij is, starten we onze 2-daagse wandelsafari. Te voet krijgen we een totaal andere indruk van de Afrikaanse vlakte. Onze deskundige gids vertelt allerlei weetjes over de fauna en flora en na 3 à 4 uur stappen, bereiken we ons mobiel tentenkamp. Bij het kampvuur wacht ons een fantastisch diner.

Dag 5 Met de jeep door de wildernis

Na het ontbijt wandelen we in de ochtendkoelte langs zachte heuvels en door het Seketa dal naar het Olare Motorogi reservaat. ’s Middags bereiken we de prachtig gelegen camp, waar we een lekkere lunch geserveerd krijgen. In de namiddag stappen we in een comfortabele jeep voor alweer een onvergetelijke tocht doorheen de wildernis. Die avond mijmeren we weg bij een Gin Tonic.

Dag 6 Onvergetelijke sundowner

Tijdens de ochtendsafari spotten we de meest uiteenlopende landschappen en talrijke vogels en zoogdieren. Op het heetst van de dag pauzeren we in het kamp, maar daarna trekken we opnieuw de bush in. We sluiten de dag af met een sundowner, met op de achtergrond de uitgestrekte vlakte. Dat beeld zal voor altijd op ons netvlies gebrand staan.

Dag 7-8 Vertrek uit Kenia

Na het ontbijt worden we helaas naar de airstrip gebracht, vanwaar we terugvliegen naar Nairobi. We zouden zeker nog wat langer willen blijven in dit aards paradijs! Uit Nairobi nemen we de vlucht richting Parijs. Na anderhalf uur treinen, zijn we terug in België. Wat een reis!

Onze Afrika Experts

Laten we samen je droomreis bedenken

kom langs voor een persoonlijke babbel

Start met een afspraak

Vertel ons in een persoonlijk gesprek hoe jij je reis wil beleven. Vul eerst het contactformulier in of bel. We zetten al de koffie klaar.

Krijg een reisvoorstel op maat

Na 1 keer samenzitten, gaat je travel designer aan de slag. Je krijgt vrijblijvend een uitgewerkt en persoonlijk reisvoorstel. We verfijnen dat tot het helemaal is wat jij wil.

Boek daarna eenvoudig

Bestemming perfect? Activiteiten perfect? Logies perfect? Boek dan eenvoudig via je persoonlijke online klantenzone. Daar vind je ook al je reisdocumenten, overal ter wereld toegankelijk.

maak een afspraak

Niet helemaal wat je zocht?

Maak je geen zorgen. We maken jouw reis op maat!
Bel ons op 051/700.516 of zoek hier voor verdere inspiratie.

Wij maken je droomreis waar!