Onvergetelijke huwelijksreis naar Mauritius

Ongelooflijke onderwaterwereld

Snorkel hand in hand tussen kleurrijke koralen en vissen.

Paradijselijke stranden

Geniet van zon, zee en elkaar met je voetjes in het zand.

Intiem diner

Trakteer je smaakpapillen op overheerlijke gastronomie.

Geniet volop van de paradijselijke sfeer en elkaar!

Zalig niets doen? Het kan!

Liever wat actiever? Ga snorkelen en ontdek de mooie onderwaterwereld.

Voorbeeldreis

Geen 2 mensen zijn gelijk, dus geen 2 reizen zijn dezelfde. Elke reis wordt op maat gemaakt.

Dag 1-2 Brussel - Dubai - Mauritius

Na een nachtvlucht komen we aan op het paradijselijke Mauritius. Dit vulkanisch eiland met zalige palmstranden, azuurblauwe zee en een tropisch klimaat vormt dé perfect romantische setting voor onze honeymoon. Heerlijk genieten van elkaar en van de prachtige omgeving? Op Mauritius worden onze dromen werkelijkheid.

Dag 3-6 Natuur en cultuur

De volgende dagen staan in het teken van goddelijk relaxen in deze idyllische omgeving. Al zwemmend ontdekken we de sublieme koraalbanken en kleurige onderwaterwereld. We relaxen in een knusse hangmat onder een palmboom met een ijskoude cocktail in de hand… Alles kan, niets moet.

Na enkele dagen vertoeven aan de heerlijke witte zandstranden tillen we onszelf uit onze comfortabele strandstoel en trekken het binnenland in. Pittoreske dorpen, levendige stadjes, prachtige subtropische vegetatie, Indische tempels, Chinese pagodes, westerse kerken en moskeeën: een multiculturele samenleving vol levensvreugde. Wat een belevenis!

Dag 7-8 Terug naar huis

Helaas zit onze prachtige honeymoon erop. Op dag 7 vertrekken we huiswaarts. We weten nu tenminste wat er bedoeld wordt met ‘het paradijs op aarde’.

Testimonials

Niets dan lof voor jullie team!

Dank je wel voor de excellente organisatie van onze reis naar Mauritius. Alles verliep heel vlot en we verbleven op 3 verschillende toplocaties! De opvolging aangaande de vele formaliteiten voor en tijdens de reis was ook uitstekend. Eigenlijk niets dan lof voor jullie team. Tot binnenkort voor een volgende reis!

Dick T.

Voor onze 25ste huwelijksverjaardag naar Mauritius!

Deze reis was een droom van ons tweetjes en het was fantastisch! We hebben goed advies en tips van Heidi gekregen voor het plannen van deze reis... In onze hotels werden we ook in de watten gelegd. Van een fles bubbels op de kamer, rozenblaadjes op ons bed tot een candle light diner op het strand!! Een reis om nooit te vergeten! Bedankt Best of Travel, bedankt Heidi.

Steven & Isabel

Mauritius en Zuid-Afrika, een reis om nooit te vergeten!

Zeer mooie reis met leuke herinneringen!

Claeys Patrick

Onze Afrika Experts

Laten we samen je droomreis bedenken

kom langs voor een persoonlijke babbel

Start met een afspraak

Vertel ons in een persoonlijk gesprek hoe jij je reis wil beleven. Een luxe vakantie of toch een vleugje avontuur? Vul eerst het contactformulier in of bel. We zetten al de koffie klaar.

Krijg een reisvoorstel op maat

Na 1 keer samenzitten, gaat je travel designer aan de slag voor jouw droomreis. Je krijgt vrijblijvend een uitgewerkt en persoonlijk reisvoorstel. We verfijnen dat tot het helemaal is wat jij wil.

Boek daarna eenvoudig

Bestemming perfect? Activiteiten perfect? Logies perfect? Boek dan eenvoudig via je persoonlijke online klantenzone. Daar vind je ook al je reisdocumenten, overal ter wereld toegankelijk.

maak een afspraak

Niet helemaal wat je zocht?

Maak je geen zorgen. We maken jouw reis op maat!
Bel ons op 051/700.516 of zoek hier voor verdere inspiratie.

Wij maken je droomreis waar!