Stijlvol het beste van Botswana ontdekken

Geniet van een fly-in-safari

Vlieg met kleine vliegtuigjes naar je accommodaties.

Zeer exclusieve camps & lodges

Laat je in de watten leggen in luxueuze camps & lodges.

Slaap op een woonboot

Overnacht op een woonboot en verken de streek met een traditionele kano.

Vlieg van accommodatie naar accommodatie en geniet van de prachtige landschappen.

Tijdens deze reis verblijf je in de mooiste lodges en camps!

Wauw... de Okavango Delta is hemels mooi!

Voorbeeldreis

Geen 2 mensen zijn gelijk, dus geen 2 reizen zijn dezelfde. Elke reis wordt op maat gemaakt.

Dag 1 Vertrek richting Johannesburg

‘s Morgens vroeg nemen we in Brussel het vliegtuig naar Johannesburg (via Frankfurt).

Dag 2 Maun - Central Kalahari NP

Bij aankomst op de luchthaven van Maun stappen we over op een klein vliegtuig dat ons naar de Deception Valley Lodge brengt. In de namiddag gebruiken we onze vrije tijd voor een wandeling. Wat een uitzicht!

Dag 3 Central Kalahari NP

Vandaag is een dag vol activiteiten. Zo kunnen we kiezen voor een dag- en avondsafari in een open safarivoertuig of om de streek te verkennen met de Bosjesmannen. Wij kiezen voor het gezelschap van de Bosjesmannen en leren meer over hun leefwijze en gebruiken. Daarna vertrekken we op verkenning in het nationale park van Central Kalahari.

Dag 4 Central Kalahari NP - Okavango Delta

We nemen het vliegtuig naar de Okavango Delta, aan de rand van het Moremi-wildreservaat waar we 2 nachten blijven slapen in Xakanaxa Camp.

Dag 5 Okavango Delta

We beleven de prachtige natuur van de Okavango Delta per mokoro, een traditionele kano, en we bezoeken de beroemde Gadikwe-lagune. Hier gaan we ook op safari. Benieuwd welke dieren we deze keer allemaal spotten.

Dag 6-7 Okavango Delta - Kwara Camp

Na een korte vlucht komen we ’s morgens aan in onze accommodatie in de Okavango Delta. De streek staat bekend als één van de beste wildbelevenissen in Botswana. We vullen onze tijd met safari’s en tochten in een mokoro.

Dag 8 Kwara Camp - Selinda Private Game Reserve

Vandaag vliegen we naar een afgelegen gedeelte van Botswana dat rijk is aan dieren. Vanuit Selinda Camp kijken we uit over de prachtige Okavango Delta. We spotten wilde dieren, zoals leeuwen en jachtluipaarden. Wat een fantastische plek!

Dag 9 Selinda Private Game Reserve

We reizen verder naar het Linyanti-gebied, een streek die garant staat voor dierenobservaties. We bespreken het verloop van de dag met onze gids en kiezen voor een wandeling door de bush. Hier kan je ook op safari in een open safarivoertuig.

Dag 10 Overnachten op een woonboot

We vliegen naar Kasane en reizen verder naar Namibië waar we verblijven op een comfortabele woonboot, de Chobe Princess. Met de boot verkennen we de dierrijke gebieden en lagunes van het Chobe National Park. We varen langs de oevers en zien grote olifantenfamilies.

Dag 11 Verken de Zambezi-rivier

Aan boord van onze woonboot verkennen we vandaag de rivierloop van de Zambezi. Dat is de 4de grootste rivier van Afrika en er leven talloze diersoorten: krokodillen, olifanten, leeuwen, nijlpaarden… Wat een diversiteit.

Dag 12 Victoria Falls

We reizen terug naar Botswana en rijden verder naar de Victoria Falls in Zimbabwe, de grootste trekpleister van het land. We verblijven in The Elephant Camp en kijken ongeduldig uit naar morgen!

Dag 13 De indrukwekkende Vic Falls

’s Morgens bezoeken we de Victoria watervallen. Het water stort met een overdonderend geweld 100 meter de diepte in. We ervaren het adembenemende natuurwonder en het aangrenzende regenwoud dat gevoed wordt door de nevel van de watervallen. ’s Middags bezoeken we de Wild Horizon olifanten.

Dag 14 Victoria Falls - vertrek naar Brussel

Na het ontbijt rijden we naar de luchthaven van Victoria Falls en keren we na een onvergetelijke reis terug naar Brussel. Tussenstop in Johannesburg en Frankfurt.

Dag 15 Aankomst in Brussel

We hebben een fantastische reis achter de rug met momenten om nooit meer te vergeten!

Onze Afrika Experts

Kimberly

Functie:
travel designer
Bij Best of Travel:
sinds april 2022
Favoriete Quote:
Don’t be a tourist, be a traveller.
Mooiste Reiservaring
Op backpackertrip door Slovenië met vrienden wilde ik de zonsopgang bewonderen. In Bled stonden we hiervoor om 3u op en deden een tocht door de bergen. We werden beloond met een onwaarschijnlijke zonsopgang.
let’s talk

Laten we samen je droomreis bedenken

kom langs voor een persoonlijke babbel

Start met een afspraak

Vertel ons in een persoonlijk gesprek hoe jij je reis wil beleven. Vul eerst het contactformulier in of bel. We zetten al de koffie klaar.

Krijg een reisvoorstel op maat

Na 1 keer samenzitten, gaat je travel designer aan de slag. Je krijgt vrijblijvend een uitgewerkt en persoonlijk reisvoorstel. We verfijnen dat tot het helemaal is wat jij wil.

Boek daarna eenvoudig

Bestemming perfect? Activiteiten perfect? Logies perfect? Boek dan eenvoudig via je persoonlijke online klantenzone. Daar vind je ook al je reisdocumenten, overal ter wereld toegankelijk.

maak een afspraak

Niet helemaal wat je zocht?

Maak je geen zorgen. We maken jouw reis op maat!
Bel ons op 051/700.516 of zoek hier voor verdere inspiratie.

Wij maken je droomreis waar!