Unieke kampeersafari in West-Australië

Boeiende ontmoetingen

Beleef een kampeersafari in internationaal gezelschap met maximum 20 personen.

Fantastische natuur

Bezoek Nature’s Window in het Kalbarri NP en geniet van het uitzicht.

Actie en avontuur

Ga abseilen, snorkel tussen manta’s en wandel in de mooie Cockburn Range.

Verken het desolate Karijini NP, in het midden van de Outback.

In Broome is een bezoekje aan Cable Beach aan te raden!

Geniet van prachtige wandelingen in de wildernis.

Voorbeeldreis

Geen 2 mensen zijn gelijk, dus geen 2 reizen zijn dezelfde. Elke reis wordt op maat gemaakt.

Dag 1-2 Vlucht van Amsterdam naar Perth

Yes, we beginnen aan onze reis. In Amsterdam nemen we het vliegtuig naar Singapore. Aansluitend vliegen we verder naar Perth. Bij aankomst gaan we eerst naar ons hotel vooraleer we de stad ontdekken. We wandelen wat rond in het centrum en kruipen vervolgens onder de wol.

Dag 3 Perth - Kalbarri

Onze begeleide tour start om 07.15 uur. We worden naar de bizarre Pinnacles in het Nambung National Park gebracht en bezoeken daarna de imposante zandduinen in Jurien Bay, vooraleer we via Geraldton verder reizen naar Kalbarri.

Dag 4 Abseilen in het Kalbarri National Park

Na het ontbijt rijden we naar het nabijgelegen Kalbarri National Park. We verkennen de kloven en het indrukwekkende Nature’s Window. Wie wil, kan abseilen (optioneel) en die kans laten we niet liggen! In de namiddag bezoeken we het mooie Shell Beach. Daarna rijden we naar Denham aan Shark Bay, waar we overnachten.

Dag 5 Shark Bay - Coral Bay

‘s Morgens mogen we het voederen van de dolfijnen in Monkey Mia bijwonen, een unieke ervaring! Daarna trekken we verder naar Carnarvon. Onderweg houden we een stop in Hamelin Pool, een natuurpark waar je stromatolieten kan zien: koepelvormige structuren die worden gevormd door piepkleine levende organismen. ’s Avonds komen we aan in Coral Bay.

Dag 6 Snorkelen

Na het ontbijt gaan we snorkelen en relaxen we op het strand. Wie wil, kan meevaren met een glasbodemboot en een quad biketour maken of kiezen voor een rondvlucht (allemaal optioneel). ’s Avonds gaan we naar Yardie Creek.

Dag 7 Cape Range National Park

Vandaag hebben we nog een dag om lekker te ontspannen. Hier kunnen we in het juiste seizoen al snorkelend manta’s of walvishaaien spotten (optioneel). Maar wij bezoeken Yardie Creek en de Vlamingh Head vuurtoren. Tijdens de vroege avonduurtjes pikken we nog een mooie snorkeltocht mee in de prachtige Turquoise Bay. Wat een mooie dag was dit alweer!

Dag 8 Op weg naar Karijini National Park

We verlaten de kust en rijden naar het desolate Karijini National Park, het op één na grootste nationale park van West-Australië, in het midden van de Outback. De route loopt via het kleine mijnstadje Paraburdoo.

Dag 9-10 Verkenning van het Karijini NP

De komende dagen verkennen we het Karijini National Park met zijn bijzondere landschappen, watervallen, kloven en rotsvijvers. We zien de Weano & Dales kloven, de Fortesque watervallen net als de Circular en Fern poelen. Bij de watervallen en vijvers kunnen we van een zalige, verfrissende duik genieten. We gaan ook naar de Hancock Gorge, een rotspoel die ook uitnodigt om erin te zwemmen.

Dag 11 Pilbara-regio

We nemen afscheid van Karijini en zetten onze reis verder. Onderweg stoppen we in Port Hedland waar we meer leren over de ijzerertsindustrie. In de namiddag reizen we door naar de Pilbara-regio.

Dag 12-14 Broome

Onderweg naar Broome maken we een stop bij het mooie 80 Miles Beach. De volgende dagen kunnen we op eigen houtje invullen. We kunnen zwemmen en relaxen aan het prachtige Cable Beach, een lokale parelkwekerij bezoeken of Gantheaume Point bezichtigen.

Dag 15 Broome - Windjana Gorge

We staan op voor een spannende dag, want we verlaten de geasfalteerde wegen! We rijden door de Oskar Range naar Tunnel Creek met zijn 750 m lange tunnel. Een lokale gids vertelt ons over de cultuur en tradities van de inheemse bevolking. Daarna trekken we verder naar de spectaculaire Windjana Gorge met de vele zoetwaterkrokodillen.

Dag 16-17 Kimberley Gorges

Na een bezoek aan Windjana Gorge rijden we via de Gibb River Road naar Bell Gorge. De volgende dag verkennen we andere, even indrukwekkende kloven waaronder Galvans, Adcock en Manning Gorge.

Dag 18-19 El Questro

Via de Pentecost River reizen we verder naar het magnifieke El Questro Wilderness Reserve. De volgende morgen staan we vroeg op en gaan we op verkenning. Het hoogtepunt van vandaag is een wandeling in de mooie Cockburn Range en een bezoek aan de watervallen van de Emma Gorge. ’s Avonds vertoeven we in de lokale El Questro Outback Bar.

Dag 20-21 Bungle Bungle

Ook vandaag zitten we niet stil! We maken een indrukwekkende 4x4-tocht naar het Purnululu National Park met zijn spectaculaire oranjezwart gestreepte zandsteenformaties.

Ook dag 21 brengen we door in het nationale park. Na een mooie wandeling ontdekken we de Cathedral Gorge & Echidna Chasm. Wie wil, kan een helikoptervlucht maken en daar zeggen we geen nee tegen (optioneel)!

Dag 22 Lake Argyle

We rijden naar Kununurra aan de Ord rivier en het Argyle meer.

Dag 23 Lake Argyle - Katherine regio

Na een leuk bezoek aan Lake Argyle steken we de grens met het Northern Territory over naar de Katherine regio. Benieuwd wat deze regio ons allemaal te bieden heeft.

Dag 24 Darwin

Na een korte rit komen we vandaag aan in Katherine voor een bezoek aan de Katherine Gorge of een verfrissend bad bij de Edith Falls. Vervolgens rijden we verder naar Darwin, waar we ’s avonds afscheid nemen van de groep. Wij blijven hier echter nog een laatste nachtje slapen.

Dag 25-26 Terug naar Europa

Tijd om naar huis te keren. We nemen in Darwin het vliegtuig naar Singapore en vandaar de vlucht naar Amsterdam, waar we de volgende dag landen. Wat hebben we genoten van deze kampeersafari!

Testimonials

Prachtige tour

Bedankt voor deze mooie vakantie. Het was een prachtige tour, heel variërend en goed gepland. Alle 4 hebben we er met volle teugen van genoten. Dus, dank aan u en aan het hele team. Ik kan jullie agentschap zeker aanbevelen.

Guido Bellens

Fantastische reis in West-Australië!

Ons reisplan was helemaal naar wens en we hebben ontzettend veel geweldige plaatsen bezocht. Het was echt top en alles is heel vlot verlopen. Een reis vol hoogtepunten en herinneringen!

Familie V.H.

Onze Oceanië Experts

Heidi

Functie:
travel designer
Bij Best of Travel:
sinds november 1995
Favoriete Quote:
Travel is the only thing you buy that makes you richer.
Mooiste Reiservaring
Ondergedompeld worden in de authenticiteit van Vanuatu, het onbekende paradijs.
let’s talk

Soraya

Functie:
travel designer
Bij Best of Travel:
sinds juli 2017
Favoriete Quote:
We travel not to escape life, but for life not to escape us.
Mooiste Reiservaring
Je zo klein voelen wanneer je de melkweg ziet in Nieuw-Zeeland zonder lichtvervuiling.
let’s talk

Laten we samen je droomreis bedenken

kom langs voor een persoonlijke babbel

Start met een afspraak

Vertel ons in een persoonlijk gesprek hoe jij je reis wil beleven. Vul eerst het contactformulier in of bel. We zetten al de koffie klaar.

Krijg een reisvoorstel op maat

Na 1 keer samenzitten, gaat je travel designer aan de slag. Je krijgt vrijblijvend een uitgewerkt en persoonlijk reisvoorstel. We verfijnen dat tot het helemaal is wat jij wil.

Boek daarna eenvoudig

Bestemming perfect? Activiteiten perfect? Logies perfect? Boek dan eenvoudig via je persoonlijke online klantenzone. Daar vind je ook al je reisdocumenten, overal ter wereld toegankelijk.

maak een afspraak

Niet helemaal wat je zocht?

Maak je geen zorgen. We maken jouw reis op maat!
Bel ons op 051/700.516 of zoek hier voor verdere inspiratie.

Wij maken je droomreis waar!