Zwemmen met walvissen in Tonga

Zwem met bultruggen

Een ontmoeting met deze machtige dieren behoort tot de meest magische ervaringen ter wereld.

Ontdek de onderwaterwereld

Ga duiken en snorkelen en ontdek de prachtige onderwaterwereld van Tonga.

Lokale cultuur

Maak kennis met de Polynesische cultuur en bezoek op zondag een lokale kerkdienst.

Geniet van het exotische Tonga!

Beleef één van de meest magische ervaringen uit je leven: zwem met walvissen.

Relaxen op het strand? Check!

Ga enkele uren op stap in het bruisende Hong Kong.

Ontdek de kleurrijke onderwaterwereld.

Voorbeeldreis

Geen 2 mensen zijn gelijk, dus geen 2 reizen zijn dezelfde. Elke reis wordt op maat gemaakt.

Dag 1 Vlucht van Brussel naar Hong Kong

We nemen in Zaventem het vliegtuig richting Hong Kong. Op het vliegtuig lezen we bij over onze eindbestemming: de Tonga eilandenarchipel. We kunnen niet wachten tot het zover is.

Dag 2 Hong Kong en Auckland

Vandaag krijgen we de kans om Hong Kong te bezoeken. Wat een stad! De tour brengt ons met de trein naar Victoria’s Peak waar we genieten van de indrukwekkend skyline. Terug beneden maken we een wandeling tussen de wolkenkrabbers en storten we ons in het mondaine stadsleven. ’s Avonds nemen we dan de vlucht naar Auckland, want Tonga roept!

Dag 3 Tongatapu - Ha’apai

Na de vlucht uit Auckland is het zover: we zijn in Tonga! We komen aan op het eiland Tongatapu en nemen een vlucht naar Ha’apai. Bij aankomst krijgen we een transfer naar ons hotel waar we de volgende 6 nachten zullen verblijven.

Dag 4-8 Zwemmen met walvissen

Tijdens ons verblijf biedt het resort de mogelijkheid om te duiken en paard te rijden. Maar we kunnen ook gewoon lekker ontspannen: uitrusten op het strand, snorkelen, kajakken, de dorpjes bezoeken of een excursie maken naar het naburige eiland Nukunamu. Op zondag bezoeken we de kerk zodat we meer te weten komen over de lokale tradities hier.

Gedurende 4 dagen worden we opgehaald om dagexcursies te maken naar de bultruggen, want we willen graag tussen deze indrukwekkende dieren zwemmen. En wauw, deze ervaring overstijgt alle verwachtingen! Het is fantastisch om zo dicht in de buurt te komen van deze fenomenale zeewezens.

Dag 9 Ha’apai - Nuku'alofa

Vandaag moeten we jammer genoeg afscheid nemen van de eilanden en de walvissen. We vliegen terug naar Tongatapu en krijgen een transfer naar ons hotel waar we nog een laatste keer overnachten.

Dag 10 Vlucht naar Auckland

We vertrekken naar de luchthaven van Nuku’alofa en nemen de vlucht naar Auckland. Tijd om deze stad eens te ontdekken! We bezoeken de Sky Tower om vanop 328 meter hoogte de stad te bewonderen. Later flaneren we in de Parnell wijk, de oudste buitenwijk van de stad. We gaan een kunstgalerij binnen en nippen van een lekkere cocktail in één van de hippe cafés.

Dag 11-12 Terug naar huis

Maar nu zit onze reis er echt wel op! Vanuit Auckland vliegen we eerst naar Hong Kong en aansluitend verder naar Brussel waar we de volgende morgen landen. We hebben volop genoten van deze trip.

Onze Oceanië Experts

Heidi

Functie:
travel designer
Bij Best of Travel:
sinds november 1995
Favoriete Quote:
Travel is the only thing you buy that makes you richer.
Mooiste Reiservaring
Ondergedompeld worden in de authenticiteit van Vanuatu, het onbekende paradijs.
let’s talk

Laten we samen je droomreis bedenken

kom langs voor een persoonlijke babbel

Start met een afspraak

Vertel ons in een persoonlijk gesprek hoe jij je reis wil beleven. Een luxe vakantie of toch een vleugje avontuur? Vul eerst het contactformulier in of bel. We zetten al de koffie klaar.

Krijg een reisvoorstel op maat

Na 1 keer samenzitten, gaat je travel designer aan de slag voor jouw droomreis. Je krijgt vrijblijvend een uitgewerkt en persoonlijk reisvoorstel. We verfijnen dat tot het helemaal is wat jij wil.

Boek daarna eenvoudig

Bestemming perfect? Activiteiten perfect? Logies perfect? Boek dan eenvoudig via je persoonlijke online klantenzone. Daar vind je ook al je reisdocumenten, overal ter wereld toegankelijk.

maak een afspraak

Niet helemaal wat je zocht?

Maak je geen zorgen. We maken jouw reis op maat!
Bel ons op 051/700.516 of zoek hier voor verdere inspiratie.

Wij maken je droomreis waar!