Ontdek je nieuwe reisbelevenissen tijdens deze reisevents

Onze Events

Zoek je een unieke reisbeleving? Zet je eerste stap op 1 van onze reisevents. Klein en fijn op de ‘Reisbabbels met bubbels’. Altijd gemoedelijk en inspirerend.

Neem die laatste twijfels weg over je droombestemming. Of laat je verleiden door iets totaal nieuw. We geven je inspiratie door onze reiservaring met jou te delen. Soms komt een externe spreker je warm maken voor een nieuwe reisbelevenis.

Alle reisbabbels zijn gratis. Ook als je nog geen reisbelevenis boekte bij ons. Schrijf wel even in. Zo kunnen we ook voor jou bubbels in huis halen. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt.

Opkomende evenementen

VOLZET
reisbabbel

Reisbabbel Zuid-Afrika met Wim Lybaert

Best of Travel-ambassadeur Wim Lybaert trok een tijdje terug op reisavontuur naar Zuid-Afrika. Een land dat zoveel meer is dan alleen wilde dieren.

Zuid-Afrika is enorm veelzijdig en vooral de regio rond Kaapstad heeft heel wat te bieden: Wim nam er een duik in de geschiedenis en cultuur, liet zich meeslepen in de boeiende verhalen van de locals en gaf alles van zichzelf tijdens niet te evenaren avonturen en activiteiten.

Ben je ook benieuwd naar zijn avonturen en reisverhalen? En wil je graag een beetje mee reizen & beleven?

Dat kan! Kom op 6 september 2022 langs op onze reisbabbel en mis niets van het verhaal van Wim.