Ontdek je nieuwe reisbelevenissen tijdens deze reisevents

Onze Events

Zoek je een unieke reisbeleving? Zet je eerste stap op 1 van onze reisevents. Klein en fijn op de ‘Reisbabbels’. Altijd gemoedelijk en inspirerend.

Neem die laatste twijfels weg over je droombestemming. Of laat je verleiden door iets totaal nieuw. We geven je inspiratie door onze reiservaring met jou te delen. Soms komt een externe spreker je warm maken voor een nieuwe reisbelevenis.

Alle reisbabbels zijn gratis. Ook als je nog geen reisbelevenis boekte bij ons. Schrijf wel even in. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt.

Opkomende evenementen

reisbabbel

Event Best of Travel x Caractère - met Wim Lybaert

Wim Lybaert, ambassadeur van Best of Travel en Caractère, neemt je tijdens deze unieke reisbabbel mee naar niet één, maar twee veelzijdige bestemmingen en vertelt alles over zijn avonturen ter plaatse.

Geniet van zijn reisverhalen over Sri Lanka en Cyprus, een smakelijk hapje en een verfrissend drankje tijdens dit inspirerende reisevent.

Het aantal plaatsjes is strikt beperkt, dus snel inschrijven is de boodschap. Eens het event volzet is, werken we met een wachtlijst en geven we een seintje als er een plekje vrijkomt.

reisbabbel

Reisbabbel Hawaii - Aloha State Of Mind

Hop hop. Time to go island hopping in Hawaii. Oahu, Maui, Kauai, Molokai en Big Island laten je kennismaken met een subtropisch klimaat, weelderige bloemenpracht, vulkanisch zwarte stranden, ruige kliffen, groene bossen, kleurrijke canyons, een prachtige onderwaterwereld, regenbogen, klaterende watervallen en zoveel meer. Dit is een absolute topbestemming voor reizigers die houden van een grote brok natuur.

Hawaii is de droom voor de echte ‘nature lovers’. De Kilauea is de meest actieve vulkaan, de Haleakala is de grootste slapende vulkaan, de Mauna Kea is de hoogste berg gemeten vanaf de zeebodem en op Molokai vind je de hoogste kliffen ter wereld. Wat houdt je nog tegen?

Nieuwsgierig naar meer? Kom dan op 9 februari luisteren naar onze travel designer Heidi, die je alles vertelt over haar avonturen op de verschillende eilanden!

reisbabbel

Reisbabbel Star Clippers - Let's set sail!

Wil je eens wat anders voor je volgende reis? Op zoek naar een unieke ervaring? Droom je wel eens van een avontuur op zee? Wil je graag mooie bestemmingen ontdekken? Ben je een echte Bourgondiër? Ben je ‘jong van geest’? Fan van het kleinschalige? Dan is een zeilcruise met Star Clippers zeker iets voor jou!

Star Clippers beschikt over een drietal luxueuze, middelgrote zeilschepen die je in alle comfort op de mooiste plekken van de wereld brengen. Zeilliefhebbers krijgen zelfs de mogelijkheid om te helpen bij het hijsen van de zeilen of om in de mast te klimmen…

Laat je net zoals travel designer Nathalie en travel marketeer Camille overtuigen door de zeilavonturen van rederij Star Clippers. Star Clippers expert Olivia vertelt je op 7 maart meer over de rederij, terwijl Nathalie en Camille hun authentieke ervaringen met je delen!

reisbabbel

Reisbabbel Ecuador & Galapagos - Charles Darwin achterna

Ecuador is het kleinste land van het Andes gebied, maar heeft alle ingrediënten van zijn grote buren: Amazoneregenwoud, mooie tropische stranden, prachtige steden en een spectaculair Andeslandschap.

Duizend kilometer ten westen van Ecuador rijzen uit de Stille Oceaan plotseling een aantal eilanden op. Het zijn de Galápagos eilanden. Het zijn de toppen van onderzeese vulkanen. Hun isolement bracht de Galápagos eilanden namelijk een uniek ecosysteem. Veel dieren die op de eilanden voorkomen, leven nergens anders ter wereld. Dat maakt de 128 eilanden uniek voor natuurliefhebbers.

Experte Fernande (EN) en travel designer Gwendolien nemen je op 14 maart mee naar deze unieke bestemming!

Opgelet: deze reisbabbel wordt deels in het Engels gegeven.