Ontdek je nieuwe reisbelevenissen tijdens deze reisevents

Onze Events

Zoek je een unieke reisbeleving? Zet je eerste stap op 1 van onze reisevents. Klein en fijn op de ‘Reisbabbels met bubbels’. Of wat groter op onze ‘Travel Inspirations’. En altijd gemoedelijk en inspirerend.

Neem die laatste twijfels weg over je droombestemming. Of laat je verleiden door iets totaal nieuw. We geven je inspiratie door onze reiservaring met jou te delen. Soms komt een externe spreker je warm maken voor een nieuwe reisbelevenis.

Alle reisbabbels zijn gratis. Ook als je nog geen reisbelevenis boekte bij ons. Schrijf wel even in. Zo kunnen we ook voor jou bubbels in huis halen. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt.

Opkomende evenementen

travel inspirations

Travel Inspirations

Op zoek naar inspiratie voor je volgende droomvakantie? BEST OF TRAVEL brengt een uniek event vol wereldwijde reisinspiratie en advies op maat. Kom kijken en luisteren naar tal van presentaties, persoonlijke reisverhalen van klanten en boeiende reportages. Maak van de gelegenheid gebruik om er vragen te stellen, rechtstreeks aan onze gespecialiseerde partners of het 16-koppige team van Best of Travel.

VOLZET
reisbabbel

Zuid-Afrika op het ritme van je gezin

Wil je graag met je gezin verre oorden verkennen? Dan is Zuid-Afrika zeker een voltreffer. Heel wat van onze travel designers gingen er al samen met hun peuters, kleuters of tieners op pad. Wat maakt Zuid-Afrika nu zo uniek? Het is een land vol afwisseling, een veelheid aan culturen, lekkere gastronomie en sterke contrasten. Je kan er bovendien makkelijk met een huurauto op ontdekking. Aan Kaap de Goede Hoop kruisen de oceanen, in Kaapstad de beschavingen. Dompel je onder in het bruisende leven van Kaapstad of ontdek de nieuwe, bloeiende wijken van Johannesburg. Neem een kabelbaan die over ruwe klippen omhoog zweeft naar de Tafelberg, spot walvissen in Thonga, maak een wandeltocht in de Drakensbergen, sta oog in oog met een olifant in Kruger National Park, floreer langs de Tuinroute of sip lekkere wijnen in Franschhoek. Zuid-Afrika is een uitgestrekt land met extreme landschappen, een trotse bevolking, wildlife om U tegen te zeggen en dit alles overgoten met een lekkere braai. Ideaal dus om ontdekt te worden door zowel jong als oud! Onze travel designers gingen er op pad met hun gezin en genoten ervan. Ook benieuwd naar hun avonturen? i.s.m. KLM/AIR FRANCE en SWAROVSKI OPTIK

VOLZET
workshop

Workshop reisfotografie: herfst in het Heuvelland

Het Heuvelland is een uitzonderlijke regio. Bossen, heuvels en uitzonderlijk mooie landschappen vormen een schitterend decor. In tegenstelling tot de koudere temperatuur zijn de kleuren warm in de herfst. Nog een laatste keer tonen ze zich van hun mooiste kant voor de winter begint. We leggen de kleuren van de herfst vast. Ook paddenstoelen staan op de (foto)menu. Na de middag legt een echte “Heuvellandgids” alle geheimen van de regio bloot.

  • Aantal deelnemers: maximum 10 personen
  • Niveau: beginnende tot ervaren fotografen
  • Conditie: gemakkelijk
  • Voor iedereen die zin heeft in een dag praktrijk natuurfotografie
  • Zowel macro- als landschapfotografie zijn mogelijk
  • Prijs: 150 euro per persoon (inclusief ontbijt en lunch)