Ontdek je nieuwe reisbelevenissen tijdens deze reisevents

Onze Events

Zoek je een unieke reisbeleving? Zet je eerste stap op 1 van onze reisevents. Klein en fijn op de ‘Reisbabbels’, altijd gemoedelijk en inspirerend of gewoon vanuit je zetel thuis, tijdens onze webinars.

Neem die laatste twijfels weg over je droombestemming. Of laat je verleiden door iets totaal nieuw. We geven je inspiratie door onze reiservaring met jou te delen. Soms komt een externe spreker je warm maken voor een nieuwe reisbelevenis.

Alle reisbabbels zijn gratis. Ook als je nog geen reisbelevenis boekte bij ons. Schrijf wel even in. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt.

Opkomende evenementen

reisbabbel

Online Reisbabbel Vietnam

Vietnam is een land vol tegenstellingen en tegenstrijdigheden. Een smeltkroes van invloeden waar het oude zij aan zij staat met het ultramoderne. Een plek waar de tumultueuze geschiedenis niet wordt verborgen of verdoezeld, maar eerlijk wordt getoond aan bezoekers.

Ervaar de levendige cultuur, sublieme natuurlijke schoonheid, unieke bezienswaardigheden, vreemde smaken en talloze avonturen tijdens jouw rondreis door Vietnam. De bruisende steden, 3000 km kustlijn en 8 UNESCO-werelderfgoedlocaties zijn nog maar enkele redenen om het land van de rijzende draak te bezoeken!

Schrijf je hier in voor onze online inspiratiesessie over Vietnam.

reisbabbel

Online Reisbabbel Namibië

Namibië is het land met zowel duinen als bergen. Trotseer de torenhoge duinen van Sossusvlei, ga op ontdekkingstocht langs de droge Kalahariwoestijn of trek door de adembenemende witte zoutvlaktes van Etosha National Park.

Ga op zoek naar de woestijnolifanten in het Noorden. Ben je een echte daredevil? Beklim dan de kleurige rotsformaties van Damaraland. Toch liever rustig flaneren op de Independence Avenue in Windhoek? Dat kan!

Klaar om te vertrekken naar de etnische bakermat van Afrika en de Himba’s, de Bosjesmannen of de Ovambo’s te leren kennen?

Schrijf je hier in voor deze online inspiratiesessie.