Ontdek je nieuwe reisbelevenissen tijdens deze reisevents

Onze Events

Zoek je een unieke reisbeleving? Zet je eerste stap op 1 van onze reisevents. Klein en fijn op de ‘Reisbabbels’, altijd gemoedelijk en inspirerend of gewoon vanuit je zetel thuis, tijdens onze webinars.

Neem die laatste twijfels weg over je droombestemming. Of laat je verleiden door iets totaal nieuw. We geven je inspiratie door onze reiservaring met jou te delen. Soms komt een externe spreker je warm maken voor een nieuwe reisbelevenis.

Alle reisbabbels zijn gratis. Ook als je nog geen reisbelevenis boekte bij ons. Schrijf wel even in. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt.

Opkomende evenementen

reisbabbel

Reisbabbel Papoea-Nieuw-Guinea - Authenticiteit ten top

Het onbekende trekt avonturiers aan. Ontdek de spectaculaire natuur met regenwoud, koraalriffen, hoge bergen, verborgen watervallen, vulkanen en een rijke flora en fauna. Ontmoet interessante mensen die volgens oeroude tradities leven. Papoea-Nieuw-Guinea, dat is een fascinerende mix van onvervalste authenticiteit en moderniteit.

Het land ligt onder de evenaar, ten noorden van Australië. Naast het oostelijke deel van het eiland Nieuw-Guinea omvat Papua New Guinea ook een verzameling eilanden, atollen en koraalriffen. Het hoofdeiland wordt door een centrale bergketen, de Owen Stanley Range, met diep ingesneden dalen verdeeld. De twee grootste rivieren van het land zijn de Sepik en de Fly River. Een ketting van actieve vulkanen, vooral in New Britain, getuigt van de jonge geologie van dit land.

Experte Stella en onze eigen specialisten dompelen je onder in deze authentieke cultuur tijdens onze reisbabbel op 28 november 2023. Ready for take off?