Belize

Belize is gelegen in Midden-Amerika, tussen Mexico en Guatemala. Het land is niet extreem groot, maar wel enorm veelzijdig. Aan de Caribische Zee zijn parelwitte stranden, een turkooisblauwe zee en veel koraaleilanden (Cayes) te vinden waar je, gespreid over zo’n 300km, fantastisch kan duiken en snorkelen. Bijna de helft van het land wordt echter ingenomen door regenwoud, het Mayagebergte met de hoogste top van het land, mangrovebossen en watervallen. Af en toe kan je er een jaguar spotten. Of doe er een zipline. Fan van cultuur? Bezoek dan enkele wondermooie tempels van de Maya’s.

Beste Reisperiode

J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

De tijd in Belmopan

Het weer in Belmopan

28°
ontdek meer

Hoogtepunten in Belize

Northern Belize

Noord-Belize is een bestemming voor wie dichter bij Moeder Natuur wil komen, grote menigten wil...

ontdek meer

North Islands

Twee van de meest populaire eilanden, Ambergris Caye en Caye Caulker, liggen voor de noordkust van...

ontdek meer

Central Coast

Centraal-Belize is de thuisbasis van de brulapen en vele zeldzame vogelsoorten en is perfect voor...

ontdek meer

Western Belize

West-Belize is de thuisbasis van vele archeologische vindplaatsen, zoals Cahal Pech. Andere...

ontdek meer

Southeast Coast

De zuidoostkust is een mix van cultuur en avontuur. Van het uitzicht op het Maya-gebergte tot de...

ontdek meer

Southern Belize

Ze zijn door velen bekend als "The Forgotten Land", maar de onontdekte landschappen van Zuid-Belize...

ontdek meer

Laten we samen je droomreis bedenken

kom langs voor een persoonlijke babbel

Start met een afspraak

Vertel ons in een persoonlijk gesprek hoe jij je reis wil beleven. Vul eerst het contactformulier in of bel. We zetten al de koffie klaar.

Krijg een reisvoorstel op maat

Na 1 keer samenzitten, gaat je travel designer aan de slag. Je krijgt vrijblijvend een uitgewerkt en persoonlijk reisvoorstel. We verfijnen dat tot het helemaal is wat jij wil.

Boek daarna eenvoudig

Bestemming perfect? Activiteiten perfect? Logies perfect? Boek dan eenvoudig via je persoonlijke online klantenzone. Daar vind je ook al je reisdocumenten, overal ter wereld toegankelijk.

maak een afspraak

Ontdek andere reizen

Ontdek tijdens deze begeleide rondreis de natuurlijke wonderen en de rijke culturele geschiedenis van Belize. In een aantal dagen leer je het nog onbekende Belize beter kennen. In Baboon Sanctuary observeer je de majestueuze brulapen van dichtbij en in het Cockscomb Basin Wildlife Sanctuary wandel je in de sporen van de jaguar en de tapir. Ga op culinaire ontdekking in Toledo en proef heerlijke chocolade. Kortom: laat u verrassen door het kleine land aan de Caribische kust.

ontdek deze reis

Een avontuurlijke self-drive? Yes please, in Belize! Tijdens deze rondreis treed je in de voetsporen van de Maya's en ontdek je belangrijke ruïnes zoals Caracol, Nim Li Punit, Lubaantun en het wereldberoemde Tikal in Guatemala. Wandel door het regenwoud en bewonder verborgen schatten zoals mysterieuze druipsteengrotten, weelderige tropische jungle en een verscheidenheid aan wilde dieren. In het grootste Garifuna dorp Dangriga ontmoet je de lokale bevolking met Afrikaanse roots en kom je meer te weten over hun cultuur en het dagelijkse leven aan de Caribische kust.

ontdek deze reis