Exclusieve fly-in safari in Zambia

Comfortabel reizen

Verlies geen tijd met lange autoritten en vlieg van bestemming naar bestemming.

Speciale overnachting

Verblijf in Livingstone in een huis op palen.

Spectaculaire Victoria Falls

Maak een onvergetelijke excursie naar de Victoria Falls.

Durf jij op wandelsafari te gaan?

De dierenwereld weet je steeds te verrassen!

Stijlvol een aperitiefje drinken? Dat kan.

Vlieg van bestemming naar bestemming en geniet van een excellente service!

Voorbeeldreis

Geen 2 mensen zijn gelijk, dus geen 2 reizen zijn dezelfde. Elke reis wordt op maat gemaakt.

Dag 1 Vlucht van Brussel naar Johannesburg

Het is zover, onze vakantie is aangebroken. Gepakt en gezakt vliegen we van Brussel naar Frankfurt. Daarna gaat het richting Johannesburg.

Dag 2 Johannesburg - Lusaka - South Luangwa NP

Vanuit Johannesburg vliegen we naar Lusaka, waar we tegen de middag aankomen. Nadat we de grensformaliteiten hebben afgerond, vliegen we verder naar de luchthaven van Mfuwe van waar we langs pittoreske dorpjes naar het South Luangwa National Park gebracht worden. Het South Luangwa NP wordt, naast het Lower Zambezi NP, tot het beste safarigebied van Zambia gerekend. We zijn razend benieuwd naar de eerste safari’s!

Dag 3-4 South Luangwa NP

Na het ontbijt maken we een begeleide wandeling door de bush en beleven we de unieke dieren-en plantenwereld van Afrika van heel dichtbij. De adrenaline giert door ons lijf terwijl we in het nationale park wandelen. In de namiddag maken we een jeepsafari en leren we dat in dit gebied niet alleen olifanten, buffels en verschillende antilopensoorten leven, maar ook roofdieren zoals leeuwen en luipaarden. Hopelijk zien we ze allemaal!

Dag 5 South Luangwa NP - Livingstone

Transfer naar de luchthaven waar we een klein vliegtuig naar Lusaka nemen om vervolgens verder te vliegen naar Livingstone. We krijgen een transfer die ons stroomopwaarts brengt tot aan de plek waar we gaan verblijven. In het woud aan de oever van de Zambezi-rivier staan 12 luxueuze paalwoningen, die gebouwd zijn in majestueus ebbenhout. Houten loopbruggen verbinden de hutten met elkaar en met het hoofdgebouw. We zijn net op tijd om nog deel te nemen aan een cruise in het licht van een magnifieke zonsondergang. En daarna genieten we van een zalige nachtrust!

Dag 6-7 Ontdekking rond de Zambezi-rivier

We genieten de komende 2 dagen van de machtige Zambezi-rivier. Er is zoveel te doen! We maken een tour naar de Victoria-watervallen aan de Zambiaanse kant en brengen een bezoek aan het museum in Livingstone en het Simonga-dorp.

Dag 8-9 Vertrek uit Livingstone

’s Ochtends krijgen we een transfer naar de luchthaven van Livingstone. Vanuit Livingstone vliegen we eerst naar Johannesburg en daar nemen we de vlucht naar Frankfurt. Na een korte vlucht van Frankfurt naar Brussel staan we weer op Belgische bodem. Ongelooflijk hoeveel we beleefd hebben!

Onze Afrika Experts

Laten we samen je droomreis bedenken

kom langs voor een persoonlijke babbel

Start met een afspraak

Vertel ons in een persoonlijk gesprek hoe jij je reis wil beleven. Vul eerst het contactformulier in of bel. We zetten al de koffie klaar.

Krijg een reisvoorstel op maat

Na 1 keer samenzitten, gaat je travel designer aan de slag. Je krijgt vrijblijvend een uitgewerkt en persoonlijk reisvoorstel. We verfijnen dat tot het helemaal is wat jij wil.

Boek daarna eenvoudig

Bestemming perfect? Activiteiten perfect? Logies perfect? Boek dan eenvoudig via je persoonlijke online klantenzone. Daar vind je ook al je reisdocumenten, overal ter wereld toegankelijk.

maak een afspraak

Niet helemaal wat je zocht?

Maak je geen zorgen. We maken jouw reis op maat!
Bel ons op 051/700.516 of zoek hier voor verdere inspiratie.

Wij maken je droomreis waar!