Travel designer Nathalie op stap in Barcelona

Shopper? Zonneklopper? Bourgondiër? Fuifbeest? Wandelaar? Kunstliefhebber? In Barcelona kom je allerlei toeristen tegen. Barcelona is een stad die voor iedereen wat te bieden heeft.

Tijdens een zonnig weekend midden februari kon ik genieten van een lekker lentezonnetje terwijl het bij ons regende en de temperaturen dicht tegen het vriespunt aanleunden. In Barcelona krijg je midden februari meteen een vakantiegevoel. Bij de toeristische bezienswaardigheden van de stad is het heel druk en overal in de stad zijn er heel wat mooie winkels. Op het middaguur is het leuk vertoeven op een schilderachtig pleintje uit de wind en in de zon.

Bij de Sagrada Familia, op de Ramblas en in Park Guell is het over de koppen lopen maar in de rest van de stad gaat het er gemoedelijk Spaans aan toe. Barcelona is ondanks de vele toeristen altijd een echte Spaanse stad gebleven met een bevolking die in de stadskern leeft, typische bars waar de mensen uit de buurt een koffie drinken, kleine kruidenierswinkeltjes en bontgekleurde was die te drogen hangt.

Het strand van Barcelona is anders dan de Spaanse costa’s. Hier zie je weinig toeristen en al zeker geen grote resorts. De mensen van de stad komen er ontspannen.

Kortom, Barcelona is de ideale bestemming voor wie in de winter een stad van wereldformaat wil bezoeken en toch al een klein beetje de zomer op zijn huid wil voelen.

Laten we samen je droomreis bedenken

kom langs voor een persoonlijke babbel

Start met een afspraak

Vertel ons in een persoonlijk gesprek hoe jij je reis wil beleven. Vul eerst het contactformulier in of bel. We zetten al de koffie klaar.

Krijg een reisvoorstel op maat

Na 1 keer samenzitten, gaat je travel designer aan de slag. Je krijgt vrijblijvend een uitgewerkt en persoonlijk reisvoorstel. We verfijnen dat tot het helemaal is wat jij wil.

Boek daarna eenvoudig

Bestemming perfect? Activiteiten perfect? Logies perfect? Boek dan eenvoudig via je persoonlijke online klantenzone. Daar vind je ook al je reisdocumenten, overal ter wereld toegankelijk.

maak een afspraak