Best of Travel steunt Sunshine4kids in Kenia

Best of Travel bouwt graag mee aan een betere wereld. Duurzaamheid en het steunen van de lokale bevolking op de bestemmingen die we aanbieden vinden wij heel belangrijk. Er was dan ook meteen een klik met het project van Sunshine4kids. Best of Travel zet dan ook met veel plezier al jaren de schouders onder dit fantastische initiatief door financiële steun te bieden, zélfs in tijden van Covid-19.

Sunshine4kids is een organisatie die zich inzet voor beter onderwijs voor kinderen in het zuiden, meer bepaald in Kenia. Dit doen ze door het sponsoren van schoolmateriaal, het opleiden van leerkrachten, de aanleg van een waterput… Alles met het oog op een betere en zekere toekomst voor de kinderen- zowel jongens als meisjes- die er opgroeien.

In België worden tal van fund raising activiteiten georganiseerd om het nodige geld bijeen te krijgen voor materialen zoals schoolbanken, schoolboeken en schrijfgerei. Daarnaast wordt ook hard gewerkt aan de opleidingen voor leerkrachten door onder andere samenwerkingen met Vlaamse studenten.

Meer weten?

Wil je zelf meer te weten komen over Sunhine4kids of een gift doen aan de organisatie?

Meer informatie

Misschien is dit ook interessant voor jou?

alle artikels